Bondegårdsdyr I Pose

99,95 kr.

Bondegårdsdyr I Pose er et sæt af plastikfigurer, der repræsenterer forskellige dyr man typisk finder på en bondegård. Sættet bruges ofte til leg eller uddannelsesmæssige formål for at lære børn om dyrelivet på en bondegård.

På lager

Varenummer (SKU): 3-63680 Kategori: EAN: 5701719636805

Produktet “Bondegårdsdyr i Pose” er en samling af plastikfigurer, der repræsenterer forskellige dyr, man typisk finder på en bondegård. Sættet indeholder ofte figurer som en ko, en hest, en gris, et får, en høne og muligvis en gårdhund eller en kat. Hver figur er omhyggeligt formet for at fremstå livagtig og detaljeret med autentiske farver og teksturer, der afspejler dyrenes virkelige udseende.

Figurerne er fremstillet i holdbart plastik, der tåler leg og er lette at rengøre. De varierer typisk i størrelse fra omkring 5 til 10 cm i højden, hvilket gør dem velegnede til små hænder. Produktet er designet til at stimulere børns fantasi og fremme læring gennem leg, hvor børnene kan lære om de forskellige dyr og deres roller på en gård.

“Bondegårdsdyr i Pose” kommer i en gennemsigtig, genlukkelig plastikpose, der gør det nemt at opbevare og transportere dyrene. Dette sæt er ideelt til brug derhjemme, i skoler eller på børnehaver og kan også være en fremragende tilføjelse til et legeområde, hvor børn kan skabe deres egen lille bondegårdsscenario.

Produktet er sikkerhedstestet og fri for skadelige kemikalier, hvilket gør det sikkert for børn fra 3 år og op. Det er også en fremragende gaveidé til børn, der interesserer sig for dyr eller elsker at lege med figurer.