Schleich Galloway Cow

89,95 kr.

Schleich Galloway Cow er en detaljeret og realistisk figur af en Galloway-ko, fremstillet af holdbart materiale. Denne legetøjsfigur er designet til at fremme kreativ leg og er velegnet for børn, der interesserer sig for landbrug og dyr.

På lager

Varenummer (SKU): 75-13960 Kategori: EAN: 4059433863993

Produktet “Schleich Galloway Cow” er en detaljeret og realistisk model af en Galloway-ko, som er kendt for sin karakteristiske pels og robuste bygning. Modellen er en del af Schleichs Farm World serie, der fokuserer på landbrugsdyr og tilbehør. Galloway-koen fra Schleich er nøje udformet for at afspejle den faktiske anatomi og farvemarkeringer af racen.

Denne figur er lavet af holdbart plastik og håndmalet med stor omhu for detaljer, hvilket gør hver figur unik. Galloway-koen måler typisk omkring 12 cm i længden og står stabilt på en flad overflade, hvilket gør den ideel til udstilling eller som en del af et større diorama.

Produktet er designet til at være både uddannelsesmæssigt for børn, der lærer om landbrug og dyreliv, samt samlingsværdigt for voksne entusiaster. Schleichs figurer er også populære blandt samlere på grund af deres høje kvalitet og nøjagtighed. Galloway-koen er velegnet til børn fra 3 år og op efter, og den opfylder alle gældende sikkerhedsstandarder.

Denne Schleich Galloway Cow model kan også bruges i pædagogiske sammenhænge, hvor børn kan lære om forskellige landbrugsdyr og deres roller i miljøet og landbruget. Schleichs Galloway Cow er en fremragende tilføjelse til enhver samling af landbrugsdyr eller som en del af et legetøjssæt, der fremmer kreativ leg.