Schleich Mangalarga Marchador Stallion

89,95 kr.

Schleich Mangalarga Marchador Stallion er en detaljeret og realistisk figur af en Mangalarga Marchador hingst. Denne legetøjsfigur er designet til at fremme kreativ leg og er ideel for børn, der interesserer sig for heste og dyreliv.

På lager

Varenummer (SKU): 75-13978 Kategori: EAN: 4059433753645

Produkt: Schleich Mangalarga Marchador Stallion

Beskrivelse:
Denne nøje udformede figur fra Schleich repræsenterer en Mangalarga Marchador hingst, en hesterace kendt for sin elegance og styrke, der oprindeligt stammer fra Brasilien. Figuren måler cirka 15 cm i højden og er lavet af holdbart, giftfrit plastmateriale, der sikrer langvarig kvalitet og sikkerhed under leg.

Detaljerne i modellen er imponerende og realistiske, fra den muskuløse bygning og den stærke kropsstruktur til de fint malede øjne og den veldefinerede manke og hale. Hestens pels er malet i en glansfuld brun nuance, der reflekterer lyset naturligt, som om den var i levende live. Hver hov er også nøje udformet for at fremvise den typiske robusthed, som Mangalarga Marchador racen er kendt for.

Denne figur er ideel til både legeformål og som samlerobjekt. Den opfordrer til kreativ leg og hjælper med at udvikle en forståelse for dyreliv og natur. Samtidig er den en fremragende tilføjelse til enhver hestefigursamling og kan bruges i uddannelsesmæssige sammenhænge for at lære om forskellige hesteracer og deres karakteristika.

Schleich er kendt for deres engagement i kvalitet og detaljerigdom, hvilket tydeligt ses i denne Mangalarga Marchador Stallion figur, der både er autentisk og holdbar. Denne model er også en del af en større serie af hestefigurer, som giver mulighed for at samle og udforske en verden af forskellige racer og typer af heste.