Lego Ninjago – 71818 Turnerings-kamparena

449,00 kr.

Lego Ninjago 71818 Turnerings-kamparena er et byggesæt, der giver børn mulighed for at genskabe og deltage i spændende kampscener fra Ninjago-serien. Sættet indeholder minifigurer, våben og en detaljeret kamparena, der stimulerer kreativ leg og eventyr.

På lager

Varenummer (SKU): 9-71818 Kategori: EAN: 5702017584607

Produktet “Lego Ninjago – 71818 Turnerings-kamparena” er en detaljeret og dynamisk LEGO sæt, der er designet til at genskabe de episke kampscener fra den populære Ninjago serie. Sættet indeholder en stor, flerdimensional kamparena, hvor unge byggere kan arrangere og gennemspille turneringskampe mellem deres yndlings-Ninjago karakterer.

Arenaen er udstyret med forskellige kampzoner og forhindringer, såsom drejelige våbenplatforme, en faldlem, skjulte våben og fælder, der kan aktiveres under kampene for at tilføje en ekstra dimension af strategi og spænding. Disse funktioner tillader børn at tilpasse kampscenarier og udvikle nye taktikker for deres figurer.

Sættet inkluderer flere minifigurer fra Ninjago universet, hver med deres unikke våben og specialangreb. Disse minifigurer kan bruges til at genskabe kendte scener fra serien eller til at skabe helt nye eventyr i kamparenaen.

Byggesættet er også designet med øje for detaljer og autenticitet, hvilket ses i de dekorative elementer og de farverige detaljer på arenaen, der afspejler den asiatiske inspirerede æstetik, som er central i Ninjago serien. Materialerne er af høj kvalitet, som det er kendt fra LEGO, sikrende holdbarhed og en god byggeoplevelse.

“Lego Ninjago – 71818 Turnerings-kamparena” er ikke bare et legetøj, men også et værktøj til at stimulere kreativitet og finmotorik hos børn, samtidig med at det fremmer en forståelse for strategisk tænkning og problemløsning gennem leg. Sættet er ideelt for børn, der er fans af Ninjago serien, og som nyder at bygge og spille med LEGO.