Lego City – 60435 Kranvogn og sportsvognsreparation

179,95 kr.

Lego City – 60435 Kranvogn og sportsvognsreparation er et byggesæt, der indeholder en kranvogn og en sportsvogn samt to minifigurer. Sættet giver mulighed for at iscenesætte forskellige reparations- og vedligeholdelsesscenarier i en legende bymiljø.

På lager

Varenummer (SKU): 9-60435 Kategori: EAN: 5702017587325

Produktet “Lego City – 60435 Kranvogn og sportsvognsreparation” er et detaljeret og interaktivt byggesæt fra LEGO, der tilbyder børn en sjov og lærerig oplevelse. Sættet indeholder 101 dele og er designet til at stimulere kreativ leg og finmotoriske færdigheder.

I dette sæt får du en fuldt funktionsdygtig kranvogn med en bevægelig kranarm, der kan løfte og manøvrere tunge genstande, herunder den medfølgende røde sportsvogn. Kranvognen er udstyret med realistiske detaljer såsom stabilisatorben, der kan foldes ud for at sikre ekstra stabilitet under tunge løft, en detaljeret førerkabine, og fungerende hjul, så den kan køres rundt i LEGO City.

Sportsvognen har et slankt og moderne design med en aerodynamisk form, lavet i iøjnefaldende rød farve. Den har også fungerende hjul og rum til en LEGO-figur som fører. Bilen kan “bryde ned” og kræve “reparation”, hvilket giver mulighed for interaktiv leg med kranvognen.

Sættet inkluderer også to LEGO minifigurer: en kranfører og en sportsvognsfører, hver med deres eget sæt værktøj til reparation og vedligeholdelse af køretøjerne. Derudover indeholder sættet forskellige tilbehør som en værktøjskasse, sikkerhedshjelm og trafikkegler, som tilføjer realisme og dybde til legen.

“Lego City – 60435 Kranvogn og sportsvognsreparation” er ideel for børn i alderen 5-12 år og tilbyder ikke kun timevis af underholdning, men også en pædagogisk oplevelse, der fremmer forståelsen af mekanik og problemløsning. Dette sæt kan også kombineres med andre LEGO City sæt for at udvide byen og skabe endnu flere legemuligheder.