Lego City – 60424 Jungleeventyr – ATV og rød panda-mission

89,95 kr.

Lego City 60424 sættet indeholder en ATV og en figur, der skal udforske junglen og redde en rød panda. Sættet er designet til at inspirere til kreativ leg og eventyr i en jungle-setting.

På lager

Varenummer (SKU): 9-60424 Kategori: EAN: 5702017585222

Produktnavn: Lego City – 60424 Jungleeventyr – ATV og rød panda-mission

Produktbeskrivelse:
Tag med på en spændende opdagelsesrejse i junglen med Lego City sættet “60424 Jungleeventyr – ATV og rød panda-mission”. Dette sæt er perfekt for børn, der elsker eventyr og vilde dyr, og tilbyder en sjov og interaktiv byggeoplevelse.

Sættet indeholder 183 LEGO klodser og er designet til at bygge en robust, terrængående ATV udstyret med off-road hjul, en frontmonteret krog og plads til minifiguren. ATV’en er designet i iøjnefaldende farver og detaljer, der fremhæver dens robusthed og funktionalitet i junglen.

Inkluderet i sættet er en LEGO minifigur af en jungleforsker, komplet med hjelm, rygsæk og kikkert, klar til at udforske junglen og dens hemmeligheder. Minifiguren giver børn mulighed for at skabe egne eventyrhistorier, hvor de udforsker junglen og dens mange mysterier.

Et særligt træk ved dette sæt er den søde røde panda LEGO figur, som tilføjer et element af dyreliv og naturbevarelse til legen. Børn kan hjælpe jungleforskeren med at finde og beskytte den sjældne røde panda i dens naturlige habitat.

Tilbehør inkluderer en lille junglestation med forskellige planteelementer og en lille bygning, hvor minifiguren kan analysere fund fra junglen. Der er også en lille satellit på stationen for at holde forbindelsen med omverdenen.

Lego City  Jungleeventyr  er ikke kun underholdende, men også lærerigt, da det opmuntrer til rollespil og udvikler børns forståelse for naturbevarelse og dyreliv. Sættet er velegnet til børn fra 5 år og op og tilbyder en engagerende og udfordrende byggeoplevelse for unge LEGO fans.