Lego City – 60420 Gul gravemaskine

499,00 kr.

Lego City 60420 Gul Gravemaskine er et byggesæt, der indeholder en detaljeret model af en gul gravemaskine med bevægelige dele. Sættet er designet til at fremme kreativ leg og udvikle byggefærdigheder hos børn.

På lager

Varenummer (SKU): 9-60420 Kategori: EAN: 5702017586939

Produktet “Lego City – 60420 Gul Gravemaskine” er en detaljeret byggesæt fra LEGO’s populære City serie, der giver børn og voksne mulighed for at skabe og udforske en verden af byggeri og ingeniørarbejde. Sættet indeholder en realistisk model af en stor, gul gravemaskine, som er designet til at ligne en ægte byggemaskine med flere funktionelle detaljer.

Gravemaskinen i dette sæt har flere bevægelige dele, herunder en fungerende arm, der kan løfte og sænke, samt en skovl, der kan grabbe og løfte LEGO klodser og andre små genstande. Maskinens førerhus kan dreje 360 grader, hvilket tillader den at manøvrere i forskellige retninger på byggepladsen. Dette giver en mere realistisk leg og interaktion.

Sættet indeholder også en minifigur, der forestiller en bygningsarbejder udstyret med en sikkerhedshjelm, og diverse tilbehør som en byggepladsens værktøjer og sikkerhedsbarrierer, der kan bruges til at skabe en komplet byggepladsscene. Minifiguren kan placeres i førerhuset for at styre gravemaskinen, hvilket tilføjer et element af rollespil til legen.

Med i alt 633 dele tilbyder dette LEGO sæt en sjov og udfordrende byggeoplevelse for børn fra 5 år og op, og det er også en fremragende tilføjelse til enhver LEGO City samling. Det lærer børnene grundlæggende mekaniske principper og finmotorik, samtidig med at det fremmer kreativitet og problemløsning.

“LEGO City – 60420 Gul Gravemaskine” er ideel for børn, der er fascinerede af maskiner og byggeri, og det giver timevis af underholdende og lærerig leg.