Lego City – 60407 Rød dobbeltdækker-turistbus

269,95 kr.

Lego City 60407 sættet indeholder en detaljeret model af en rød dobbeltdækker-turistbus. Sættet inkluderer også minifigurer og tilbehør, der gør det muligt for børn at lege og genskabe scenarier fra byturisme.

På lager

Varenummer (SKU): 9-60407 Kategori: EAN: 5702017582894

Produktet “Lego City – 60407 Rød dobbeltdækker-turistbus” er en detaljeret og farverig LEGO byggesæt, der giver børn og voksne mulighed for at bygge og udforske en ikonisk rød dobbeltdækkerbus, som man ofte ser i storbyer som London. Sættet indeholder 384 LEGO klodser og er designet til at genskabe den klassiske charme og funktionalitet af en rigtig dobbeltdækker.

Den røde dobbeltdækkerbus er udstyret med realistiske detaljer, herunder en fungerende dør, der åbner og lukker, samt en aftagelig øverste dæk, der giver nem adgang til de detaljerede passagersæder indeni. Bussen har også klare vinduer rundt om, så man kan se ind i det detaljerede interiør, hvor der er plads til flere minifigurer.

Sættet inkluderer også flere LEGO minifigurer, herunder en buschauffør og flere passagerer, hvilket tilføjer liv og interaktivitet til legen. Minifigurerne er udstyret med forskellige tilbehør som en kuffert, en avis og en kaffekop, som tilføjer yderligere detaljer og spillemuligheder.

Busdesignet er tro mod den klassiske dobbeltdækkerstil med en levende rød farve og reklameplakater på siden af bussen, der tilføjer en autentisk byfølelse. Modellen er også udstyret med realistiske hjul, der kan dreje, hvilket gør det muligt for bussen at køre rundt på flade overflader.

“Lego City – 60407 Rød dobbeltdækker-turistbus” er ikke kun en sjov og interaktiv byggeoplevelse, men også en fantastisk tilføjelse til enhver LEGO City samling, der stimulerer kreativ leg og interesse for bytransport og rejser. Sættet er velegnet til børn fra 6 år og op, og det tilbyder både udfordrende byggeaktiviteter og legemuligheder efterfølgende.