Lego City – 60406 Racerbil og biltransporter

269,95 kr.

Lego City – 60406 Racerbil og biltransporter sættet indeholder en detaljeret biltransporter og en farverig racerbil. Sættet giver mulighed for at bygge og lege med køretøjer, og det stimulerer kreativ leg og finmotoriske færdigheder.

På lager

Varenummer (SKU): 9-60406 Kategori: EAN: 5702017567495

Produktet “Lego City – 60406 Racerbil og biltransporter” er et LEGO sæt, der tilbyder en dynamisk og interaktiv byggeoplevelse. Sættet indeholder en detaljeret model af en biltransporter samt en højhastigheds racerbil. Biltransporteren er udstyret med en nedfældelig rampe, så racerbillen nemt kan køres på og af transporteren. Transporteren har også fungerende hjul, så den kan køres rundt, og den er designet med realistiske detaljer som sidespejle, lygter og en førerkabine.

Racerbilen, der følger med i sættet, har et aerodynamisk design med lav profil, racerdekaler og er udstyret med en stor bagvinge og bredde dæk, der sikrer optimal vejgreb. Farveskemaet er typisk livligt og iøjnefaldende, hvilket er karakteristisk for LEGO City racerbiler.

Sættet indeholder også flere LEGO minifigurer, herunder en chauffør til transporter og en racerkører, komplet med hjelme og raceudstyr. Derudover inkluderer sættet forskellige tilbehør som værktøj, en benzindunk og kegler til at afmærke racerbanen.

Med i alt flere hundrede dele tilbyder dette LEGO City sæt timevis af underholdning og stimulerer kreativ leg. Det er velegnet til børn fra 5 år og op, og det giver en god mulighed for at udvikle finmotorik og problemløsningsevner, samtidig med at det fremmer en forståelse for mekanik og transport. Sættet kan også kombineres med andre LEGO City sæt for at udvide byen eller skabe nye spændende racehistorier.