Lego City – 60405 Redningshelikopter

179,95 kr.

Lego City – 60405 Redningshelikopter er et byggesæt, der indeholder en detaljeret model af en redningshelikopter. Sættet er designet til at fremme kreativ leg og hjælpe børn med at udforske forskellige redningsscenarier.

På lager

Varenummer (SKU): 9-60405 Kategori: EAN: 5702017567488

Produktet “Lego City – 60405 Redningshelikopter” er en detaljeret byggesæt, der giver børn og voksne mulighed for at samle og lege med en fuldt funktionel redningshelikopter. Sættet indeholder flere hundrede LEGO klodser, der skal samles for at bygge en realistisk model af en redningshelikopter.

Helikopteren har en rød og hvid farveskema, der typisk er associeret med nødhjælpskøretøjer. Denne model indeholder flere bevægelige dele, herunder en drejelig rotor og en fungerende vinsj, som kan bruges til at hejse en båre eller andre redningsudstyr. Cockpittet på helikopteren kan åbnes, så man kan placere pilotfigurerne indeni.

Sættet inkluderer også flere LEGO minifigurer, herunder en pilot og en eller flere redningspersoner, samt tilbehør som en båre og hjelme. Der kan være ekstra funktioner som lys eller lyde, afhængigt af sættets specifikke design.

“Lego City – 60405 Redningshelikopter” er designet til at inspirere til kreativ leg og kan hjælpe med at udvikle børns motoriske færdigheder og forståelse for samarbejde og heltemod i nødsituationer. Sættet er velegnet til børn fra omkring 5 år og op, og det tilbyder både en sjov og uddannelsesmæssig oplevelse, hvor børn kan lære gennem leg.