Lego City – 60399 Grøn racerbil

89,95 kr.

Lego City – 60399 Grøn racerbil er et byggesæt, der indeholder en detaljeret model af en grøn racerbil. Sættet er designet til at inspirere til leg og kreativitet, og det henvender sig til børn, der interesserer sig for køretøjer og hastighed.

På lager

Varenummer (SKU): 9-60399 Kategori: EAN: 5702017566726

Produkt: Lego City – 60399 Grøn racerbil

Beskrivelse:
Lego City 60399 Grøn racerbil er et dynamisk og farverigt byggesæt, der er perfekt for børn, der elsker fart og spænding. Sættet indeholder 122 dele, hvilket gør det til en ideel udfordring for børn i alderen 5 år og op. Denne grønne racerbil er designet med en slank og aerodynamisk form, der efterligner moderne racerbiler, og dens markante farve gør den let genkendelig og spændende at lege med.

Bilen er udstyret med flere realistiske detaljer, såsom gummihjul, der sikrer god trækkraft på glatte overflader, samt en detaljeret kabine, hvor børn kan placere den medfølgende minifigur, der er klædt som en racerkører. Minifiguren har sit eget hjelm og raceudstyr, hvilket tilføjer en ekstra dimension til legen og muliggør rollespil.

Lego City racerbil er også kompatibel med andre Lego City sæt, hvilket giver børn mulighed for at udvide deres by og skabe hele racebanescener eller integrere racerbilen i andre legescenarier. Sættet fremmer kreativitet og finmotoriske færdigheder, samtidig med at det giver timevis af underholdning og spænding.

Med sin holdbare konstruktion og letforståelige byggeinstruktioner sikrer Lego City og tilfredsstillende byggeoplevelse for unge byggere, og den færdige model vil utvivlsomt være en stolt tilføjelse til ethvert barns Lego-samling.