Lego Friends – 42636 Heartlake City børnehave

449,00 kr.

Lego Friends 42636 Heartlake City børnehave er et legesæt, der gengiver en livlig børnehave med figurer og farverige byggeelementer. Sættet er designet til at fremme kreativ leg og udvikle finmotoriske færdigheder hos børn.

På lager

Varenummer (SKU): 9-42636 Kategori: EAN: 5702017588858

Produkt: Lego Friends – 42636 Heartlake City Børnehave

Beskrivelse:
Lego Friends 42636 Heartlake City Børnehave sættet er en del af Lego Friends serien, som er designet til at inspirere børn til at udforske og opleve hverdagslivet i en sjov og kreativ form. Dette sæt er perfekt for børn, der elsker at rollespille og skabe egne historier.

Sættet indeholder en detaljeret model af en farverig børnehave, komplet med legeområder, møbler og legesager. Bygningen er udstyret med en lys og indbydende facade, små vinduer, og en venlig atmosfære. Inde i børnehaven finder man forskellige lærings- og legeområder såsom et kunsthjørne, en læseecke, og et legekøkken. Der er også en lille have med en rutsjebane og andre udendørs legeredskaber.

Sættet inkluderer flere Lego Friends minifigurer, herunder børn og en pædagog, som giver mulighed for at genskabe en typisk dag i børnehaven. Minifigurerne er designet med karakteristiske træk og tøj, der passer til temaet.

Tilbehørselementerne i sættet er omhyggeligt udvalgt for at forstærke legens realisme og detaljerigdom. Disse inkluderer små legetøjer, bøger, kunstforsyninger, og madvarer, som alle kan bruges til at udfylde de forskellige spilområder i børnehaven.

Lego Friends Heartlake Børnehave sættet er ikke kun en sjov og underholdende legetøjsoplevelse, men også en fantastisk måde for børn at udvikle deres sociale og emotionelle færdigheder på gennem rollespil. Det anbefales til børn fra 6 år og op, og det tilbyder en engagerende byggeoplevelse samt timevis af leg.