Lego Friends – 42633 Pølsevogn

179,95 kr.

Lego Friends 42633 Pølsevogn er et byggesæt, der indeholder en detaljeret model af en pølsevogn samt minifigurer. Sættet er designet til at fremme kreativ leg og er en del af Lego Friends serien, som fokuserer på eventyr og hverdagsscener.

På lager

Varenummer (SKU): 9-42633 Kategori: EAN: 5702017568775

Produktnavn: Lego Friends – 42633 Pølsevogn

Produktbeskrivelse:
Lego Friends 42633 Pølsevogn sættet er en charmerende tilføjelse til Lego Friends samlingen, der bringer en sjov og interaktiv madoplevelse til legen.

Dette sæt er perfekt for børn, der elsker at udforske madlavning og servering i en legende kontekst.

Sættet indeholder 100 farverige Lego klodser, som kan samles til en stilfuld og detaljeret pølsevogn. Vognen er udstyret med et åbent vindue til betjening, en stor paraply, der giver skygge for solen, samt hjul, så den nemt kan flyttes rundt i byen.

Indvendigt er vognen fyldt med realistiske detaljer som en grillplade, hvor pølserne kan steges, opbevaringsplads for ingredienser og diverse tilbehør som ketchup og sennep.

Til sættet hører også en minifigur, Stephanie, som er klar til at servere lækre pølser til de andre beboere i Heartlake City. Stephanie-figuren har sit eget sæt tilbehør, herunder en pølse, en brød, og en tang til at håndtere maden.

Lego Friends Pølsevogn er ikke kun en sjov og kreativ byggeoplevelse, men også en fantastisk måde at stimulere rollespil og udvikle sociale færdigheder. Børn kan lege forskellige scenarier, hvor de serverer mad, håndterer kundeservice eller endda udvider deres lille forretning.

Aldersgruppe: Sættet er velegnet til børn fra 6 år og op, og det tilbyder både underholdning og uddannelsesmæssige fordele ved at fremme finmotorik og kreativ tænkning.

Med sin farverige design og interaktive funktioner er Lego Friends 42633 Pølsevogn et ideelt sæt for unge byggere, der ønsker at udforske verdenen af madlavning og kundeservice i et trygt og legende miljø.