Lego Friends – 42614 Vintage-modebutik

349,00 kr.

Lego Friends 42614 Vintage-modebutik er et byggesæt, der indeholder en detaljeret model af en vintage tøjbutik. Sættet inkluderer minifigurer og forskellige tilbehør, der gør det muligt for børn at lege og udforske mode og butiksdrift.

På lager

Varenummer (SKU): 9-42614 Kategori: EAN: 5702017589343

Produktnavn: Lego Friends – 42614 Vintage-modebutik

Produktbeskrivelse:
Oplev en rejse tilbage i tiden med Lego Friends 42614 Vintage-modebutik, et detaljeret byggesæt, der inviterer børn og samlere til at skabe og udforske en charmerende butik fyldt med retro-modefund. Dette sæt er perfekt for børn fra 8 år og op, og tilbyder en sjov og interaktiv byggeoplevelse, der stimulerer kreativ leg.

Vintage-modebutikken er smukt designet med en klassisk facade, komplet med en stor butiksvindue, hvor de stilfulde outfits kan vises. Butikkens indre er fyldt med kreative detaljer, herunder en række forskellige beklædningsgenstande som kjoler, hatte og accessories, alle med et nostalgisk præg. Der er også en omklædningskabine, hvor Lego Friends figurerne kan prøve forskellige outfits.

Sættet inkluderer to minidukker, Emma og Liz, som kan udforske modebutikken og vælge deres yndlings vintage-styles. Derudover indeholder sættet forskellige tilbehør som en symaskine, en kasseapparat, en arbejdsbænk og andre små detaljer, der gør legen mere realistisk og involverende.

Lego Friends 42614 Vintage-modebutik er ikke kun en legesæt, men også en fantastisk tilføjelse til enhver Lego samling. Med sine farverige klodser og detaljerige design, tilbyder dette sæt timevis af underholdning og kreativ leg, samtidig med at det stimulerer børns fantasi og fine motoriske færdigheder.

Samlet set er Lego Friends en ideel gave til børn, der elsker mode, design og kreativ leg, og som ønsker at udvide deres Lego Friends univers eller starte deres Lego rejse med et unikt og charmerende sæt.