Lego Duplo – 10424 – Marvel

179,95 kr.

Lego Duplo 10424 Marvel sættet er designet til at introducere små børn til superhelteuniverset gennem sikre og sjove klodser. Sættet indeholder farverige figurer og elementer, der er nemme for små hænder at håndtere og samle.

På lager

Varenummer (SKU): 9-10424 Kategori: EAN: 5702017583792

Produkt: Lego Duplo – 10424 – Marvel

Beskrivelse:
Lego Duplo 10424 Marvel sættet er en fantastisk måde for små superheltefans at dykke ned i eventyrene fra Marvel-universet. Dette sæt er specielt designet til at være sikkert og sjovt for små børn, med store, farverige klodser, der er nemme for små hænder at håndtere og samle.

Sættet indeholder flere ikoniske Marvel-figurer som Duplo figurer, herunder Spider-Man og andre populære helte, som er designet med enkle, børnevenlige træk. Figurerne er ideelle til at stimulere rollespil og hjælpe med at udvikle børns fantasi og fortællevner.

Byggesættet inkluderer forskellige scenarier og bygninger, der er relateret til Marvel-universet, såsom en lille by eller en base for superheltene. Elementerne er lette at samle og kan kombineres på forskellige måder, hvilket giver børnene mulighed for at skabe deres egne superhelteeventyr.

Materialerne i Lego Duplo sættet er af høj kvalitet og sikkerhedstestede, hvilket sikrer, at de er holdbare og sikre for små børn at lege med. Farverne er lyse og tiltalende, og klodserne er robuste nok til at holde til mange års leg.

Lego Duplo 10424 Marvel sættet er ikke kun underholdende, men også pædagogisk, da det hjælper med at udvikle finmotorik, problemløsningsevner og samarbejde gennem leg. Det er en ideel gave til små børn, der elsker superhelte og kreativ leg.