Spring Summer – Fun Run Sprinkler Tunnel

249,95 kr.

Spring Summer – Fun Run Sprinkler Tunnel er et udendørs vandlegetøj designet til børn. Det består af en tunnel, som sprøjter vand, hvilket giver børnene en sjov og kølig oplevelse under leg i varme sommermåneder.

På lager

Varenummer (SKU): 1195733 Kategori: EAN: 5713428015284

Produkt: Spring Summer – Fun Run Sprinkler Tunnel

Beskrivelse:
Spring Summer – Fun Run Sprinkler Tunnel er det perfekte udendørs legetøj til børn, der elsker vandleg og aktivitet i sommermånederne. Denne sprinklertunnel er designet til at give timevis af sjov og afkøling på varme dage. Tunnelen er fremstillet af holdbart, vandafvisende materiale, der tåler både sol og leg.

Tunnelen er ca. 2,5 meter lang og har en diameter, der tillader børn i forskellige aldre at kravle igennem uden besvær. Langs tunnelens længde er der indbyggede sprinklere, som sprøjter vand i en sjov og overraskende mønster, hvilket skaber en spændende vandoplevelse for børnene, mens de kravler igennem.

Installationen af Fun Run Sprinkler Tunnel er enkel og kræver kun, at den tilsluttes en standard havevandslange. Vandtrykket fra slangen aktiverer sprinklerne, og vandstrålerne kan justeres afhængigt af vandtrykket, så det er nemt at kontrollere mængden af vand, der sprøjtes.

Produktet er designet med sikkerhed i tankerne, med glatte kanter og robuste materialer, der sikrer, at børnene kan lege sikkert. Farverne på tunnelen er lyse og tiltalende for børn, og designet er både øjenfaldende og funktionelt.

Spring Summer – Fun Run Sprinkler Tunnel er ideel til børnefødselsdage, familie sammenkomster eller bare en dag i haven. Det er en fantastisk måde at opmuntre børn til at være aktive og nyde udendørs leg, samtidig med at de holder sig kølige i sommervarmen. Produktet er let at opbevare, da det kan foldes sammen og ikke fylder meget, når det ikke er i brug.

Samlet set tilbyder Sprinkler Tunnelen på en sjov, sikker og forfriskende legeoplevelse for børn, og er et must-have for enhver familie, der ønsker at berige deres udendørs legetid i de varmere måneder.