Svømmevest – Fersken Farvet 3-6år

299,95 kr.

Denne svømmevest er designet til børn i alderen 3-6 år og har en flot ferskenfarve. Den giver ekstra sikkerhed og tryghed under svømning.

På lager

Varenummer (SKU): 492-2126214 Kategorier: , EAN: 8434149419850

Svømmevest – Fersken Farvet 3-6år – Den ferskenfarvede svømmevest er designet specielt til børn i alderen 3-6 år, der ønsker at lære at svømme eller forbedre deres svømmefærdigheder. Denne svømmevest er et uundværligt sikkerhedsudstyr, der giver ekstra tryghed og stabilitet i vandet.

Svømmevesten er lavet af holdbart og slidstærkt materiale, der sikrer langvarig brug og modstår slid og tåre. Den er designet til at være behagelig at have på og giver fuld bevægelsesfrihed for barnet under svømning. Den har justerbare stropper og spænder, der gør det nemt at tilpasse svømmevesten til barnets kropsstørrelse og sikre en perfekt pasform.

Med sin ferskenfarvede nuance skiller denne svømmevest sig ud og gør det nemt at spotte barnet i vandet. Farven er lys og iøjnefaldende, hvilket øger synligheden og sikkerheden, især når der er mange mennesker i vandet.

Svømmevesten er udstyret med flere flydemidler, der er strategisk placeret rundt om kroppen for at give optimal opdrift og stabilitet. Dette hjælper med at holde barnet oppe i vandet og giver dem tillid til at udforske og lære at svømme uden frygt for at synke.

Denne Svømmevest – Fersken Farvet 3-6år er også udstyret med en lynlås og justerbare spænder, der gør det nemt at tage den af og på. Den er let at rengøre og kan nemt tørres af efter brug.

Uanset om barnet er i poolen, på stranden eller i en sø, er denne ferskenfarvede svømmevest det perfekte valg for at sikre deres sikkerhed og tryghed i vandet. Med dens holdbare konstruktion, justerbare pasform og iøjnefaldende farve er denne svømmevest et must-have til alle børn i alderen 3-6 år, der ønsker at nyde vandaktiviteter på en sikker og sjov måde.