Hama Maxi 1400stk i bøtte pastel mix 50

229,95 kr.

Hama Maxi er en bøtte med 1400 pastelfarvede perler, der er velegnede til kreative projekter og perleplader.

På lager

Varenummer (SKU): 20-388541 Kategorier: , EAN: 028178085414

Hama Maxi 1400stk i bøtte pastel mix 50 er et fantastisk kreativt legetøj, der giver børn og voksne mulighed for at skabe farverige og unikke perlebilleder. Denne bøtte indeholder 1400 Hama Maxi perler i en smuk pastelmix af farver.

Hama Maxi perler er lavet af plastik og har en størrelse, der gør dem velegnede til små hænder. De er nemme at håndtere og kan let sættes sammen på en perleplade for at skabe forskellige mønstre og designs. Perlerne er også lette at stryge sammen ved hjælp af et strygejern, hvilket gør det muligt at bevare og vise de færdige perlebilleder.

Denne bøtte pastel mix 50 indeholder en bred vifte af pastelfarver, herunder bløde nuancer af lyserød, lilla, blå, grøn og gul. Disse farver giver mulighed for at skabe smukke og delikate perlebilleder, der passer perfekt til en mere subtil æstetik.

Med 1400 perler i bøtten er der rigeligt med materiale til at skabe mange forskellige perlebilleder. Børn kan bruge deres fantasi og kreativitet til at skabe alt fra dyr og blomster til biler og figurer. Denne bøtte er ideel til både individuel leg og gruppeaktiviteter, hvor børn kan dele deres ideer og inspirere hinanden.

Hama Maxi perler er ikke kun sjove at lege med, men de hjælper også med at udvikle finmotoriske færdigheder og øje-hånd-koordination hos børn. Ved at placere perlerne præcist på perlepladen og stryge dem sammen, træner børn deres fingerspidser og forbedrer deres præcision.

Bøtten er også praktisk, da den fungerer som en opbevaringsløsning til perlerne. Når legen er slut, kan perlerne nemt opbevares i bøtten, så de ikke bliver væk eller roder rundt. Dette gør det nemt at holde styr på perlerne og sikrer, at de er klar til brug næste gang.

Hama Maxi 1400stk i bøtte pastel mix 50 er det perfekte valg for alle, der ønsker at udforske deres kreativitet og skabe smukke perlebilleder. Med en bred vifte af pastelfarver og masser af perler at arbejde med, er der ingen grænser for, hvad man kan skabe. Så lad fantasien flyve frit og skab magiske perlebilleder med Hama Maxi!