Lego Blomster – 40747 påskeliljer

129,95 kr.

Lego Blomster – 40747 påskeliljer er et legesæt, der giver børn mulighed for at bygge og lege med deres egne Lego-blomster. Sættet indeholder dele til at skabe farverige påskeliljer og er en sjov måde at udforske kreativitet og byggefærdigheder på.

På lager

Varenummer (SKU): 9-40747 Kategori: EAN: 5702017606019

Lego Blomster – 40747 påskeliljer er et fantastisk byggesæt, der giver dig mulighed for at skabe dine egne smukke påskeliljer med Lego-klodser. Dette sæt er en del af Lego Botanical Collection, der er designet til at bringe naturen ind i dit hjem på en sjov og kreativ måde.

Sættet indeholder 216 Lego-klodser i forskellige farver og former, der kan samles for at skabe tre smukke påskeliljer. Hver påskelilje er omhyggeligt designet med detaljer som de karakteristiske hvide kronblade, den gule midte og de grønne blade. Når blomsterne er samlet, kan de placeres i den medfølgende vase, der er specielt designet til at vise dem frem.

Byggeprocessen er enkel og intuitiv

sættet leveres med en letforståelig vejledning. Klodserne er af høj kvalitet og passer perfekt sammen, hvilket gør det nemt at skabe de ønskede blomsterformer. Du kan også bruge din fantasi og eksperimentere med forskellige farvekombinationer for at skabe unikke påskeliljer, der passer til din personlige stil.

Lego Blomster – 40747 påskeliljer er ikke kun sjovt at bygge, men det er også et fantastisk dekorativt element til ethvert rum. Uanset om du ønsker at tilføje et strejf af forår til dit køkkenvindue, pynte dit skrivebord eller give en unik gave til en Lego-entusiast, vil disse påskeliljer helt sikkert imponere.

Dette Lego Botanical Collection-sæt er velegnet til både børn og voksne, der elsker at bygge og udforske deres kreativitet. Det er også en fantastisk måde at tilbringe tid sammen som familie eller venner, da I kan samle blomsterne sammen og dele jeres kreative ideer.

Med Lego Blomster – 40747 påskeliljer kan du bringe naturen ind i dit hjem på en sjov og unik måde. Uanset om du er en Lego-entusiast eller bare elsker at skabe noget smukt, vil dette sæt helt sikkert give dig mange timers underholdning og glæde.