Lego Ninjago 71806 Coles jord-elementrobot

179,95 kr.

Lego Ninjago 71806 Coles jord-elementrobot er et byggesæt, der giver børn mulighed for at skabe deres egen robotfigur med jord-elementkræfter. Sættet indeholder detaljerede Lego-klodser og minifigurer, der inspirerer til fantasifuld leg og eventyr.

På lager

Varenummer (SKU): 9-71806 Kategori: EAN: 5702017584515

Lego Ninjago 71806 Coles jord-elementrobot er et spændende byggesæt, der giver børn mulighed for at skabe deres egen actionfyldte verden baseret på den populære Ninjago-serie. Denne robot er designet til at efterligne Coles jord-elementkriger og er et fantastisk tilføjelse til enhver Lego-samling.

Denne Lego-robot er udstyret med en række imponerende funktioner, der vil begejstre både børn og voksne. Den har bevægelige arme og ben, der giver mulighed for forskellige positioner og kampstillinger. Coles jord-elementrobot har også en cockpit, hvor Cole kan placeres, og en stor hammer, der kan svinges for at bekæmpe fjender.

Hvad er der i æsken ?

Byggesættet inkluderer også tre minifigurer: Cole, en jord-elementkriger og en stenkriger. Disse minifigurer er detaljeret designet med unikke våben og udstyr, der passer til deres karakterer. De kan placeres inde i roboten eller bruges til at skabe spændende kampe og eventyr.

Lego Ninjago 71806 Coles jord-elementrobot er velegnet til børn i alderen 8 år og derover. Det er et sjovt og udfordrende byggesæt, der hjælper med at udvikle børns kreativitet, finmotorik og problemløsningsevner. Ved at følge de medfølgende instruktioner kan børnene nemt samle roboten og derefter bruge deres fantasi til at skabe deres egne historier og eventyr.

Dette Lego-sæt er også kompatibelt med andre Lego Ninjago-sæt, så børnene kan udvide deres samling og skabe endnu større og mere komplekse scener. Det er et fantastisk legetøj til at lege alene eller sammen med venner og familie.

Lego Ninjago er ikke kun sjovt at bygge og lege med, men det er også et kvalitetsprodukt, der er lavet af holdbare materialer. Lego er kendt for sin høje kvalitet og sikkerhed, og dette byggesæt er ingen undtagelse.

Samlet set er Lego Ninjago 71806 Coles jord-elementrobot et fantastisk legetøj, der vil bringe timevis af sjov og kreativ leg til børn i alle aldre. Med sin imponerende design, bevægelige dele og inkluderede minifigurer er dette byggesæt et must-have for enhver Lego-entusiast og Ninjago-fan.