Lego City 60402 Blå monstertruck

129,95 kr.

Lego City 60402 Blå monstertruck er et byggesæt, der giver børn mulighed for at konstruere deres egen monstertruck og udforske fantasifulde eventyr i Lego City. Med sin blå farve og imponerende design er denne monstertruck perfekt til at skabe spændende leg og action.

På lager

Varenummer (SKU): 9-60402 Kategori: EAN: 5702017566757

Lego City 60402 Blå monstertruck er et spændende og underholdende byggesæt, der giver børn mulighed for at skabe deres egen actionfyldte monstertruck-verden. Med dette sæt kan børnene bygge en robust og farverig monstertruck, der er klar til at tackle enhver udfordring.

Monstertrucken er designet med et imponerende blåt og sort farvetema, der giver den et sejt og iøjnefaldende udseende. Den har store hjul med gummidæk, der sikrer en god trækkraft og stabilitet under kørslen. Derudover er monstertrucken udstyret med en kraftig motorhjelm, der kan åbnes, og en detaljeret førerkabine, hvor en minifigur kan placeres.

Sættet inkluderer også en lille byggeplads med en oliefad, en skruenøgle og en brændstofkanister, der giver børnene mulighed for at skabe realistiske scenarier og rollespil. Der er også en minifigur af en modig monstertruck-fører, der er klar til at tage udfordringen op og vise sine kørefærdigheder.

Lego City 60402 Blå monstertruck er velegnet til børn i alderen 5-12 år og er en fantastisk måde at stimulere deres kreativitet, finmotorik og problemløsningsevner. Ved at følge de letforståelige byggeinstruktioner kan børnene nemt samle monstertrucken og derefter bruge deres fantasi til at skabe spændende historier og eventyr.

Dette Lego City-sæt er også kompatibelt med andre Lego-sæt, hvilket giver børnene mulighed for at udvide deres monstertruck-verden og skabe endnu flere sjove og spændende legeoplevelser.