Belle Deluxe Prinsesse Kjole

399,95 kr.

Belle Deluxe Prinsesse Kjole er inspireret af karakteren Belle fra Disneys “Skønheden og Udyret”, designet med luksuriøse detaljer og flotte stoffer. Kjolen er ideel til kostumefester eller som en del af en udklædningskasse til børn, der elsker eventyr og rollespil.

Ryd

Varenummer (SKU): 23-F60623 Kategorier: ,

Produktbeskrivelse: Belle Deluxe Prinsesse Kjole

Denne Belle Deluxe Prinsesse Kjole er inspireret af Disneys klassiske fortælling “Skønheden og Udyret”. Kjolen er designet til at efterligne Belles ikoniske, gyldne balkjole, som hun bærer i filmens mest mindeværdige scene. Kjolen er fremstillet af højkvalitetsmaterialer, der sikrer både holdbarhed og komfort.

Kjolens overdådige gyldne stof har en rig, skinnende finish, der fanger lyset smukt, hvilket gør den perfekt til festlige lejligheder. Overdelen er udsmykket med fint detaljerede broderier og perlebesætninger, der tilføjer et touch af elegance og raffinement. Ærmerne er let puffede ved skuldrene og strammer ind ved albuerne, hvilket skaber en klassisk og tidløs silhuet.

Skørtet på kjolen er fuldt og voluminøst, designet med flere lag af blødt tyl og en underkjole, der hjælper med at opretholde kjolens form. Dette giver en dramatisk og prinsesseværdig effekt, når man bevæger sig. Midjen er markeret med en dekorativ sløjfe eller et bælte, der fremhæver den smalle talje.

Kjolen lukkes bagpå med en skjult lynlås, der sikrer en glat og ubesværet pasform. Den er tilgængelig i flere størrelser, så den kan passe til forskellige kropsformer og størrelser, og den er designet til at være behagelig at have på i længere perioder.

Denne Belle Deluxe Prinsesse Kjole er ideel til kostumefester, fødselsdagsfester, Halloween, teateroptrædener eller enhver lejlighed, hvor man ønsker at føle sig som en ægte prinsesse. Den er også en fantastisk gaveidé til fans af Disney og “Skønheden og Udyret”.

Størrelse

110/116, 122/128, 98/104