Legemad – Pizzaovn i Træ

349,95 kr.

Legemad – Pizzaovn i Træ er et legetøjssæt designet til børn, som simulerer en pizzaovn og inkluderer forskellige trædele til at sammensætte og “bage” pizzaer. Sættet fremmer kreativ leg og udvikling af finmotoriske færdigheder hos børn.

På lager

Produkt: Legemad – Pizzaovn i Træ

Beskrivelse:
Denne charmerende pizzaovn i træ er det perfekte tilføjelse til ethvert børneværelse eller legekøkken, hvor små kokke kan udfolde deres kreativitet og lege med at lave pizza. Ovnen er fremstillet af høj kvalitet, holdbart træ, der er sikkert og robust, ideelt til børns leg.

Designet er både realistisk og farverigt, hvilket gør det til en tiltalende legetøjsdel for børn. Ovnen har en åbningsbar dør med et lille vindue, så børnene kan “holde øje” med deres pizza, mens den “bages”. Indeni er der indgraveret en stenovnsimitation for at give en mere autentisk følelse.

Tilbehøret inkluderer flere træpizzaer med velcro, der tillader børnene at sammensætte deres egne pizzaer med forskellige “toppings” som ost, tomater, peberoni og grønne peberfrugter. Disse dele er ligeledes fremstillet af træ og malet i lyse, tiltalende farver, der er sikre for børn.

Størrelsen på Legemad – Pizzaovn i Træ er designet til at være let tilgængelig for små børn, og alle kanter er glat afrundede for at sikre sikker leg. Produktet fremmer udviklingen af finmotorik og kreativ tænkning, samt giver en introduktion til madlavningens kunst på en sjov og interaktiv måde.

Denne træ-pizzaovn er ikke kun et legetøj, men også et fantastisk pædagogisk værktøj, der kan hjælpe børn med at lære om fødevarer, farver, og følge instruktioner, mens de udvikler deres rollespils evner. Den er ideel til børn fra 3 år og op, og vil uden tvivl være en hit i ethvert hjem eller institution.