Kinetic Sand Sandbox Sæt Lilla

199,95 kr.

Kinetic Sand Sandbox Sæt Lilla indeholder lilla kinetisk sand, som giver mulighed for at forme og bygge i en bærbar sandkasse. Sættet er designet til at fremme kreativ leg og sensorisk udvikling for børn.

På lager

Varenummer (SKU): 75-6067800C Kategori: EAN: 778988491153

Produktet “Kinetic Sand Sandbox Sæt Lilla” er et legesæt designet til børn, der elsker at forme og bygge med sand. Sættet indeholder en praktisk lilla sandbox, som fungerer som en ramme og opbevaringsboks, hvor børnene kan forme og lege med det specielle kinetiske sand. Sandet i sættet har en unik, blød og formbar konsistens, der ikke tørrer ud, hvilket gør det ideelt til gentagen brug.

Sandboxen måler typisk omkring 25-30 cm i længde og bredde, hvilket giver tilstrækkelig plads til at børnene kan udfolde sig kreativt uden at sandet spredes ud over hele området. Sandet er sikkerheds-testet og fri for skadelige kemikalier, hvilket gør det sikkert for børn at lege med.

Sættet inkluderer ofte flere forskellige forme og værktøjer, som børnene kan bruge til at skabe forskellige figurer og konstruktioner. Formene kan variere fra simple geometriske figurer til mere komplekse former som slotte eller dyr. Værktøjerne hjælper med at skære, grave og forme sandet, hvilket tilføjer en ekstra dimension til legen.

“Kinetic Sand Sandbox Sæt Lilla” er ideelt til at stimulere børns kreativitet, finmotorik og forståelse for teksturer og formgivning. Det er velegnet til børn fra 3 år og op, og kan bruges både indendørs og udendørs. Dette sæt er perfekt til en sjov og kreativ legeaktivitet, der kan holde børnene engageret i timevis.