3-Etagers Parkeringshus til Legetøjs Biler

399,95 kr.

Dette 3-etagers parkeringshus til legetøjsbiler tilbyder flere niveauer af parkeringspladser, ramper og en elevator. Det er designet til at fremme kreativ leg og motoriske færdigheder hos børn.

På lager

Varenummer (SKU): 412-401305 Kategori: Tags: , , , , , , , , , EAN: 3333144013054

Produkt: 3-Etagers Parkeringshus til Legetøjs Biler

Beskrivelse:
Dette 3-etagers parkeringshus er designet til at inspirere børns fantasi og fremme kreativ leg. Parkeringshuset er fremstillet i holdbare materialer og er ideelt til brug med små legetøjsbiler som f.eks. Matchbox eller Hot Wheels.

Struktur:
– Dimensioner: Parkeringshuset måler ca. 50 cm i højden, 40cm i bredden og 30 cm i dybden, hvilket giver masser af plads til leg.
– **Materialer:*Fremstillet af robust plast, sikrer dette parkeringshus lang holdbarhed og sikker leg for børn.
– Farver* Farverigt design med en blanding af gul, gråog hvid, der er tiltalende for børn.

Funktioner:
– Tre Etager: Hver etage har rigelig plads til parkering og leg. Etagerne er forbundet med en rampe, der gør det nemt for bilerne at køre op og ned.
– Elevator: En manuel elevator hjælper med at løfte bilerne fra den nederste til den øverste etage, hvilket tilføjer en ekstra dimension til legen.
– Helikopterlandingsplads: Øverst på parkeringshuset findes en helikopterlandingsplads, der er perfekt til små legetøjshelikoptere.
– Tilbehør: Inkluderer vejskilte, benzinpumper og små grønne områder, der gør legesættet mere realistisk og underholdende.
– Kompatibilitet: Designet til at være kompatibelt med de fleste standardstørrelser af legetøjsbiler.

Ideel til:
– Aldersgruppe: Anbefales til børn fra 3 år og op.
– Udviklingsmæssige fordele: Stimulerer finmotorik, fremmer problemløsning og forbedrer børns evne til at interagere med og forstå omverdenen gennem rollespil.

Dette 3-Etagers Parkeringshus til Legetøjs Biler er det perfekte tilføjelse til ethvert barns legetøjssamling, der tilbyder timer af underholdende og lærerig leg.