Sæt med Brandbiler

329,95 kr.

Dette sæt indeholder forskellige typer af brandbiler, der er designet til at stimulere børns fantasi og læring gennem leg. Sættet inkluderer tilbehør og figurer, der gør det muligt for børn at genskabe realistiske redningsscenarier.

På lager

Produkt: Sæt med Brandbiler

Beskrivelse:
Dette sæt med brandbiler er det perfekte valg for enhver lille brandmand eller brandkvinde i alderen 3 år og op. Sættet indeholder fire detaljerede brandbiler, der hver især er designet til at efterligne ægte brandkøretøjer, hvilket giver børnene en realistisk og engagerende legoplevelse.

1. **Stigebil**: Denne model er udstyret med en udtrækkelig og drejelig stige, der kan nå op til 50 cm i højden. Stigebilen har også fungerende lys og sirener, der aktiveres ved tryk på en knap. Køretøjet er fremstillet i holdbart plast med realistiske detaljer som slanger, redningsudstyr og brandmandsfigurer.

2. **Pumpevogn**: Denne brandbil er designet til at håndtere “brande” med en indbygget vandtank og en slange, der kan sprøjte vand. Bilen har også detaljerede dekorationer som kontrolpaneler, værktøj og sikkerhedsudstyr. Den robuste konstruktion sikrer, at den kan holde til mange timers leg.

3. **Redningsvogn**: Udstyret med en kran og redningsplatform, er denne vogn ideel til redningsmissioner. Den har også åbne døre, hvor børnene kan placere de medfølgende brandmandsfigurer. Redningsvognen har realistiske lydeffekter og lys, der forbedrer legens autenticitet.

4. **Kommandocentral**: Denne mindre køretøj er hjertet i operationerne med avanceret kommunikationsudstyr og flere skærme indeni. Denne bil er essentiel for koordinering af redningsindsatser og strategisk planlægning under leg.

Alle køretøjer i sættet er lavet af høj kvalitet, ikke-giftigt plast og er designet med sikkerhed og holdbarhed i tankerne. De farverige designs og detaljerede funktioner stimulerer børns fantasi og fremmer kreativ leg, samtidig med at de lærer om brandbekæmpelse og redningsarbejde.

Sættet er også en fremragende ressource for forældre og pædagoger til at undervise børn i brandsikkerhed og hjælpe dem med at forstå brandmænds rolle i samfundet. Med dette sæt med brandbiler kan børnene udforske, lære og have det sjovt på samme tid.