Lego Spider-Man julekalender 2024

319,95 kr.

Lego Spider-Man julekalenderen for 2024 indeholder 24 forskellige Lego-overraskelser, hver gemt bag en låge, der repræsenterer en dag i december op til juleaften. Sættet inkluderer minifigurer og små byggesæt, der alle er temaer omkring Spider-Man universet.

På lager

Varenummer (SKU): 9-76293 Kategori: Tag: EAN: 5702017590035

Produkt: Lego Spider-Man Julekalender 2024

Beskrivelse:
Oplev en spændende nedtælling til jul med Lego Spider-Man Julekalenderen for 2024. Denne unikke julekalender er designet til at glæde fans af alle aldre med en daglig overraskelse, der bringer Spider-Man’s eventyrlige verden til live i LEGO format.

Indhold:
– 24 LEGO overraskelser, der hver især repræsenterer en dag i december op til juleaften.
– Figurer inkluderer Spider-Man i forskellige dragter, MJ, Doc Ock, Green Goblin, og andre ikoniske karakterer fra Spider-Man universet.
– Små byggesæt, der inkluderer scener fra kendte Spider-Man historier, som f.eks. Peter Parkers laboratorium, en del af New Yorks skyline, og en mini Daily Bugle bygning.
– Tilbehør som Spider-Man’s web-shooters, forskellige gadgets og dekorative elementer, der passer til julens tema.

Funktioner:
– Hver låge i kalenderen åbner op for en ny del af Spider-Man’s verden, hvilket giver børn og samlere mulighed for at bygge og genskabe klassiske scener.
– Kalenderen indeholder også interaktive elementer, såsom en mini-kampscene mellem Spider-Man og Green Goblin.
– Specialdesignede minifigurer og elementer, der kun er tilgængelige i denne julekalender.

Design:
– Julekalenderen er farverigt dekoreret med billeder af Spider-Man og andre karakterer, hvilket skaber en festlig og engagerende æske.
– Bag hver låge gemmer sig en detaljeret illustration, der viser den del af historien eller scenen, som dagens LEGO figur eller sæt repræsenterer.

Målgruppe:
– Perfekt for LEGO og Spider-Man entusiaster i alderen 6 år og op efter.
– Ideel som en tidlig julegave, der tilbyder en sjov og interaktiv måde at fejre højtiden på.

Med Lego Spider-Man julekalender 2024 kan fans fordybe sig i en verden af fantasi og kreativ leg, mens de tæller ned til jul med deres yndlings superhelt.