Brætspil – FlexIQ

249,95 kr.

FlexIQ er et brætspil designet til at forbedre spillernes kognitive færdigheder gennem udfordrende opgaver og puslespil. Spillet er velegnet for alle aldre og sigter mod at stimulere hjernens fleksibilitet og problemløsningsevner.

På lager

Produktnavn: FlexIQ Brætspil

Produktbeskrivelse:
FlexIQ er et innovativt og udfordrende brætspil designet til at stimulere spillerens intellektuelle evner og fremme problemløsning og strategisk tænkning. Spillet er velegnet for aldersgruppen 10 år og opefter og kan spilles af 2-4 spillere, hvilket gør det til en ideel aktivitet for familier, venner og uddannelsesinstitutioner.

Spillets indhold består af en spilleplade, der er opdelt i forskellige farvede områder og stier. Hver spiller vælger en brik og placerer den på startpositionen. Spillet inkluderer også et sæt af 200 kort, der er opdelt i kategorierne logik, matematik, sprog og kreativ tænkning. Disse kort stiller spørgsmål eller opgaver, som spillerne skal løse for at bevæge deres brikker fremad på spillepladen.

Målet med spillet er at navigere gennem de forskellige områder på spillepladen ved at løse opgaver og udfordringer fra kortene. Spillerne skal bruge deres evner inden for kritisk tænkning, matematisk ræsonnement, sproglig forståelse og kreativ problemløsning for at avancere og til sidst nå til spillets målområde.

FlexIQ er ikke kun underholdende men også uddannelsesmæssigt, idet det tilbyder en dynamisk platform for læring og udvikling af kognitive færdigheder. Spillet er designet med henblik på at forbedre spillernes IQ-niveau gennem leg og interaktion, hvilket gør det til et fremragende værktøj for både hjemmebrug og i skoler.

Spillet er fremstillet af høj kvalitet materialer, der sikrer holdbarhed og en lang levetid. De farverige komponenter og det tiltalende design gør det visuelt stimulerende og engagerende for spillere af alle aldre.

FlexIQ er det perfekte spil for dem, der søger en sjov, udfordrende og lærerig oplevelse, der kan nydes sammen med andre.