Legetøjs Biler med Pull-Back 4-pak

69,95 kr.

Legetøjs Biler med Pull-Back 4-pak indeholder fire forskellige biler, der aktiveres ved at trække dem tilbage og slippe dem. Sættet tilbyder en sjov og interaktiv legeoplevelse for børn.

På lager

Varenummer (SKU): 3-40683 Kategori: Tags: , , , , , , , , , EAN: 5701719406835

Produktnavn: Legetøjs Biler med Pull-Back 4-pak

Produktbeskrivelse:
Denne 4-pak af legetøjsbiler med pull-back funktion er det perfekte sæt for børn, der elsker fart og spænding. Hver bil i sættet er designet med en unik farve og stil, hvilket gør dem lette at skelne og sjove at samle på. Bilerne er fremstillet i holdbart plastik, der kan tåle både indendørs og udendørs leg.

Funktioner:
– Pull-Back Mekanisme: Hver bil er udstyret med en pull-back mekanisme, der gør det muligt for børnene at trække bilerne tilbage, slippe dem, og se dem skyde afsted med høj hastighed.
– Farverige Designs: Sættet inkluderer fire biler i forskellige levende farver (rød, blå, grøn, gul), hvilket gør dem attraktive og spændende for børn.
– Holdbart Materiale: Bilerne er lavet af robust plastik, der sikrer lang holdbarhed og modstandsdygtighed over for stød og slag.
– Størrelse: Hver bil måler ca. 7 cm i længden, hvilket gør dem ideelle for små hænder at gribe og lege med.

Ideel til:
– Børn i alderen 3 år og op efter, som nyder dynamisk leg og biler.
– Gaveidé til fødselsdage, jul eller som en overraskelse til bilentusiaster i mini-format.

Sikkerhed:
– Produktet er testet og godkendt i henhold til gældende sikkerhedsstandarder for legetøj.
– Anbefales ikke til børn under 3 år pga. små dele.

Med dette 4-pak af pull-back legetøjsbiler kan børnene arrangere racerløb, lære om årsag og virkning, og udvikle deres motoriske færdigheder, mens de har det sjovt.