Lego City 60418 – Politiets mobile kriminallaboratorium.

499,00 kr.

Lego City 60418 – Politiets mobile kriminallaboratorium er et legetøjssæt, der giver børn mulighed for at udforske og løse kriminalgåder gennem leg. Sættet indeholder et detaljeret mobilt laboratorium, minifigurer af politibetjente og tilbehør, der stimulerer kreativ problemløsning.

På lager

Varenummer (SKU): 9-60418 Kategori: Tags: , , , , , , , , , , EAN: 5702017583709

Produktet “Lego City 60418 – Politiets mobile kriminallaboratorium” er et detaljeret og interaktivt LEGO sæt designet til at fremme kreativ leg og interesse for efterforskning og videnskab blandt børn. Sættet indeholder et stort, veludstyret mobilt laboratorium, som politiet i LEGO City bruger til at opklare forbrydelser. Det mobile laboratorium er monteret på en robust køretøjsplatform med realistiske detaljer som dæk, forlygter, og styring.

Laboratoriet er udstyret med flere videnskabelige instrumenter og teknologier, herunder et mikroskop, en computerstation, og diverse andre tekniske værktøjer, der hjælper LEGO-politifolkene med at analysere spor og løse mysterier. Derudover indeholder sættet flere minifigurer, herunder politibetjente og en skurk, som tilføjer dynamik og mulighed for rollespil.

Designet af sættet er både farverigt og realistisk, med åbne sider og aftageligt tag, der giver nem adgang til det indre af laboratoriet, så børnene kan arrangere og lege med de indre komponenter. Sættet indeholder også små tilbehør som håndjern, walkie-talkie, og andre politiredskaber, der forstærker legens realisme og detaljerigdom.

“Lego City 60418 – Politiets mobile kriminallaboratorium” er ideelt for børn, der er fascinerede af videnskab og detektivarbejde, og det tilbyder timevis af underholdende og uddannelsesmæssig leg. Sættet fremmer også finmotorik og problemløsningsevner, mens det stimulerer fantasien gennem rollespil og historiefortælling.