Gabbys Dukkehus – Dagbogsæt

199,95 kr.

Gabbys Dukkehus – Dagbogsæt er et kreativt sæt, der lader børn føre dagbog på en sjov og interaktiv måde med inspiration fra tv-serien “Gabbys Dukkehus”. Sættet indeholder en dagbog, klistermærker, farveblyanter og andre dekorative elementer til at personliggøre og pynte dagbogen.

På lager

Varenummer (SKU): 3-31612 Kategori: Tags: , , , , , , , , , EAN: 8008324106271

Produktet “Gabbys Dukkehus – Dagbogsæt” er designet til børn, der elsker at udforske deres kreative sider og samtidig er fans af den populære børneserie “Gabbys Dukkehus”. Dette sæt indeholder en farverig dagbog med lås og nøgle, hvilket giver et personligt og sikkert sted for børn at gemme deres tanker, tegninger og hemmeligheder. Dagbogen er dekoreret med billeder og temaer fra Gabbys Dukkehus, inklusive karaktererne Gabby og hendes kattevenner.

Sættet inkluderer også en række tilbehør, der gør dagbogsføringen sjovere og mere interaktiv. Dette omfatter farverige gel-penne, klistermærker med forskellige figurer og elementer fra serien, samt skabeloner til at hjælpe med at tegne eller skrive i dagbogen. Derudover er der også en lille notesbog for hurtige noter og skitser.

Dagbogsættet er lavet med holdbare materialer for at sikre, at det kan holde til daglig brug af børn. Låsen på dagbogen sikrer, at indholdet forbliver privat, hvilket er vigtigt for at opmuntre børn til at udtrykke sig frit uden bekymring for, at andre læser deres personlige tanker.

Gabbys Dukkehus – Dagbogsæt er ideelt for børn i alderen 5 år og op, som nyder at skrive, tegne og dekorere, samtidig med at de kan interagere med karaktererne fra deres yndlingsshow. Det er også en fremragende måde for forældre at opmuntre til kreativitet og udvikling af skrivefærdigheder i en sjov og engagerende kontekst.