Stor LCD Tegnetavle

149,95 kr.

Stor LCD Tegnetavle er en digital tegneplade designet til at lette skitsering og skrivning med en øjeblikkelig sletningsfunktion. Den er ideel til både børn og voksne til brug i hjemmet, skolen eller på kontoret.

På lager

Produkt: Stor LCD Tegnetavle

Beskrivelse:
Denne store LCD tegnetavle er designet til at være en alsidig og miljøvenlig løsning for alle dine tegne- og skrivebehov. Med en generøs skærmstørrelse på 12 tommer giver denne tegnetavle masser af plads til kreativ udfoldelse, notetagning eller planlægning. Skærmen benytter avanceret LCD-teknologi, der sikrer klare og tydelige linjer uden at belaste øjnene, hvilket gør den ideel til både børn og voksne.

Tegnetavlen er udstyret med en følsom touch-skærm, der reagerer præcist på den medfølgende stylus-pen. Dette giver brugeren mulighed for at tegne med forskellige stregtykkelser, afhængigt af hvor hårdt pennen trykkes mod skærmen. En særlig funktion ved denne model er dens evne til at slette delvist eller fuldstændigt, hvilket giver brugeren mulighed for nemt at rette fejl eller starte forfra.

For at understøtte langvarig brug er tegnetavlen bygget med en holdbar, stødresistent ramme, der beskytter skærmen mod daglig brug og små uheld. Enheden er let og bærbar, hvilket gør den nem at transportere mellem hjem, skole eller arbejde. Den indbyggede batteri har en lang levetid, der sikrer, at tegnetavlen kan bruges i flere timer uden behov for opladning.

Yderligere funktioner inkluderer en låsefunktion, der forhindrer utilsigtet sletning af arbejde, samt en magnetisk bagside, der gør det muligt at fastgøre tavlen på metaloverflader for nem visning. Tegnetavlen er også udstyret med en automatisk sluk-funktion, der hjælper med at spare på batteriet, når den ikke er i brug.

Denne Stor LCD Tegnetavle er et ideelt værktøj for enhver, der ønsker en digital løsning til tegning, skrivning eller blot en sjov og interaktiv måde at kommunikere på. Med sin brugervenlige interface og miljøvenlige design er den et fremragende valg for både personlig og professionel brug.