Sally Prinsesse med Hest

59,95 kr.

“Sally Prinsesse med Hest” er et legetøjssæt, der indeholder en figur af prinsesse Sally og hendes hest. Sættet er designet til at fremme kreativ leg og eventyr blandt børn.

På lager

Varenummer (SKU): 3-61164 Kategori: Tags: , , , , , , , , , EAN: 5701719611642

Produkt: Sally Prinsesse med Hest

Beskrivelse:
Sally Prinsesse med Hest er et charmerende legetøjssæt designet til at inspirere til eventyrlig leg og udvikle fantasien hos børn. Sættet indeholder to hovedelementer: en detaljeret figur af prinsesse Sally og hendes trofaste hest.

Prinsesse Sally er klædt i en smuk, detaljeret kjole i lyserøde og lilla nuancer, som reflekterer hendes royale status. Hendes tøj er fremstillet af bløde, holdbare materialer, der er sikre for børn at lege med. Prinsessen har bevægelige arme og ben, hvilket gør det muligt for børn at placere hende i forskellige positurer, både når hun rider på sin hest og når hun står alene.

Hesten, der følger med i sættet, er udført i en smuk hvid farve med realistiske detaljer som manke, hale og øjne, der giver den et livagtigt udseende. Hesten har også en aftagelig sadel og tøjler, så børnene kan øve sig i at sadle op og forberede sig til rideture. Hestens ben er ligeledes bevægelige, hvilket tillader forskellige stillinger og simulering af rigtige hesteb bevægelser.

Sally Prinsesse med Hest er designet til børn fra 3 år og op, og sættet opfordrer til rollespil og hjælper med at udvikle finmotorikken samt koordinations- og kommunikationsevner gennem interaktiv leg. Dette legetøj kan også bruges som en del af en større samling af eventyrfigurer og tilbehør, hvilket giver mulighed for endnu mere omfattende og fantasifulde legehistorier.

Sættet er ideelt som gave til børn, der elsker eventyr og historiefortælling, og det tilbyder timevis af underholdning og kreativ leg. Sally Prinsesse med Hest er ikke kun et legetøj, men også et værktøj til læring gennem leg, der stimulerer børns kreativitet og fantasi.