My Baby Dukkevogn

499,95 kr.

My Baby Dukkevogn er en legetøjsvogn designet til at lade børn efterligne forældre ved at gå tur med deres dukker. Den er robust og sikker for børn at bruge, og hjælper med at udvikle barnets motoriske færdigheder og fantasi.

På lager

Produktnavn: My Baby Dukkevogn

Produktbeskrivelse:

My Baby Dukkevogn er designet til at give små børn en realistisk og underholdende oplevelse af at passe og transportere deres yndlingsdukker eller tøjdyr. Denne charmerende dukkevogn er fremstillet med fokus på holdbarhed og sikkerhed, samtidig med at den er let nok til, at små børn nemt kan manøvrere den.

Materiale og Design:
Dukkevognen er lavet af høj kvalitet, ikke-giftige materialer, der er sikre for børn. Rammen er typisk fremstillet af en kombination af metal og holdbar plast, hvilket sikrer en robust konstruktion. Stoffet på vognen er ofte af polyester eller et lignende letvægtsmateriale, der er nemt at rengøre og vedligeholde. Farverne er tiltalende og ofte i lyse eller pastel nuancer, som appellerer til børn.

Funktioner:
– Justerbart håndtag: Håndtaget på My Baby Dukkevogn kan justeres i højden, hvilket gør det muligt for børn i forskellige aldre og højder at bruge vognen komfortabelt.
– Sammenklappelig: Dukkevognen kan nemt foldes sammen, hvilket gør den praktisk at opbevare og transportere.
– Sikkerhedsbøjle: En sikkerhedsbøjle foran på vognen sikrer, at dukkerne kan sidde sikkert under turen.
– Hjul: Vognen er udstyret med fire hjul, der sikrer en glat og stabil kørsel. Hjulene er designet til at kunne håndtere både indendørs og let udendørs terræn.
– Opbevaringsrum: Under sædet findes der ofte et lille opbevaringsrum, hvor børn kan opbevare dukketilbehør eller andre små genstande.

Aldersgruppe:
My Baby Dukkevogn er ideel til børn fra ca. 3 år og op, hvilket gør den til en fremragende gave til førskolebørn, der elsker rollespil og leg med dukker.

Dimensioner:
– Højde: Justerbar fra ca. 50 cm til 70 cm
– Bredde: Ca. 30 cm
– Dybde: Ca. 50 cm

Vedligeholdelse:
Dukkevognen er designet til at være let at rengøre med en fugtig klud og mild sæbe. Det anbefales ikke at efterlade vognen ude i dårligt vejr, da det kan påvirke materialernes holdbarhed og farve.

Med My Baby Dukkevogn får dit barn en følgesvend til mange timers fantasifuld leg, hvor de kan udvikle deres sociale og emotionelle færdigheder gennem omsorgsfuld leg.