Farm Sæt

199,95 kr.

Farm Sæt er et legetøjssæt designet til at simulere livet på en bondegård, komplet med figurer af dyr, landbrugsmaskiner og andre tilbehør. Det hjælper børn med at lære om landbrug og dyrepleje gennem leg.

På lager

Varenummer (SKU): 3-41868 Kategori: Tags: , , , , , , , , , EAN: 5701719418685

Produkt: Farm Sæt

Beskrivelse:
Dette omfattende Farm Sæt er designet til at give en autentisk landbrugsoplevelse og er ideelt for børn, der er fascinerede af landbrug og dyr. Sættet indeholder en række forskellige komponenter, der tilsammen skaber en levende og interaktiv miniaturgård.

1. **Bygninger**: Sættet inkluderer en detaljeret bygning, herunder en stor lade med skydedøre og et aftageligt tag for nem adgang. Der er også en kornsiloen, en maskinhal til opbevaring af landbrugsmaskiner, og et hyggeligt bondehus.

2. **Figurer**: Der medfølger flere figurer, herunder bondefamilie medlemmer og landbrugsarbejdere. Disse figurer er bevægelige og kan interagere med forskellige dele af sættet.

3. **Landbrugsmaskiner**: En vigtig del af sættet er udvalget af detaljerede landbrugsmaskiner, som inkluderer en traktor, en mejetærsker, og en høstmaskine. Disse maskiner har bevægelige dele og kan bruges på markerne.

4. **Dyr**: Farm Sæt kommer med en Køer

5. **Materialer**: Fremstillet af holdbare, høj kvalitetsmaterialer, der er sikre for børn. Bygningerne og maskinerne er typisk lavet af robust plast, mens figurer og dyr er lavet af en blanding af plast og gummi for øget holdbarhed.

6. **Legeværdi **: Dette sæt er ikke kun til leg, men også lærerigt, da det hjælper børn med at forstå landbrugsprocesser, dyrepleje og den daglige drift af en gård.

Farm Sæt er ideelt for børn fra 3 år og op, og det tilbyder timevis af underholdende og uddannelsesmæssig leg. Det er perfekt til både individuel leg og gruppeaktiviteter, hvor børn kan udvikle sociale færdigheder og teamwork.