Racerbane – Speed Audi Dobbelt Loop

599,95 kr.

Racerbane – Speed Audi Dobbelt Loop er et legetøjssæt, der indeholder en racerbane med to loop og to Audi racerbiler. Sættet er designet til at give en spændende racingoplevelse med højhastigheds action og stunts.

På lager

Produkt: Racerbane – Speed Audi Dobbelt Loop

Beskrivelse:
Speed Audi Dobbelt Loop racerbanen er en spændende og dynamisk legetøjsbane designet til bilræs-entusiaster og fans af højhastigheds action. Denne sæt indeholder to detaljerede skalamodeller af Audi racerbiler, som er præcist udformet for at efterligne de ægte biler med autentiske detaljer og farver.

Banen er fremstillet af holdbart plastik og metal og strækker sig over flere meter, hvilket giver en omfattende og udfordrende rute. Det mest iøjnefaldende ved banen er dens dobbelte loop, som tilføjer et ekstra niveau af spænding og kræver præcision og timing for at bilerne kan gennemføre loopet uden at gå af sporet.

Banen er udstyret med en elektronisk lap-tæller og tidtager, der sikrer præcis måling af hver bil’s præstationer, hvilket gør det muligt for spillere at konkurrere mod hinanden på tid eller omgange. Derudover inkluderer sættet to speed controllere med justerbar hastighed, så spillere kan kontrollere hastigheden af deres biler præcist, hvilket er afgørende for at mestre de højhastighedsstrækninger og loopet.

Installationen af Racerbane – Speed Audi Dobbelt Loop er enkel med et klik-sammen system, der gør det nemt at samle og skille ad, hvilket er ideelt for hurtig opsætning og nedtagning. Banens design er også kompatibelt med andre racerbanesæt fra samme producent, hvilket giver mulighed for udvidelse og tilpasning.

Speed Audi Dobbelt Loop racerbanen er ikke kun en kilde til underholdning, men også en måde at udvikle finmotorik og lære om dynamik og fysik gennem leg. Dette sæt er velegnet til børn fra 6 år og op, samt bilentusiaster af alle aldre, der ønsker at opleve spændingen ved racerløb i miniatureformat.