4-Girlz Fashion Negle Salon

199,95 kr.

4-Girlz Fashion Negle Salon er et legetøjssæt, der giver børn mulighed for at designe og dekorere deres egne negle. Sættet indeholder forskellige farver neglelak, klistermærker og værktøjer til at skabe personlige neglekunst designs.

På lager

Varenummer (SKU): 3-63235 Kategorier: , Tags: , , , , , , , , , EAN: 5701719632357

4-Girlz Fashion Negle Salon er et kreativt og underholdende sæt designet til børn, der elsker mode og neglekunst. Dette sæt giver unge modeentusiaster mulighed for at udforske deres kreative flair ved at designe og dekorere deres egne negle med en række farverige og spændende materialer.

Produktet indeholder alt, hvad der er nødvendigt for at skabe smukke, personlige negledesigns. I sættet finder man flere forskellige neglelakfarver, glimmer, klistermærker og små dekorative sten, som kan anvendes til at tilføje detaljer og personlighed til hver negl. Derudover medfølger der også en neglefil og en neglebørste for at sikre, at neglene er pænt forberedte inden dekoration begynder.

4-Girlz Fashion er ikke kun sjovt, men også en fantastisk måde for børn at udvikle deres fine motorik og øje-hånd koordination på. Ved at arrangere og anvende de små dekorative elementer, lærer børnene præcision og tålmodighed.

Sættet er ideelt til børn fra 6 år og op, og det er perfekt til pyjamasfester, fødselsdagsfester eller som en sjov aktivitet på en regnvejrsdag. Det er også en fremragende gaveidé til børn, der interesserer sig for mode og DIY-projekter.

Sikkerheden er også taget i betragtning, da alle materialer i 4-Girlz Fashion Negle Salon er testet for at være sikre og ikke-giftige, hvilket gør det til et trygt valg for børn. Med dette sæt er børn garanteret timer af kreativ leg og modeeksperimentering i sikre rammer.