Rapunzel Deluxe Prinsesse Kjole

349,95 kr.

Rapunzel Deluxe Prinsesse Kjole er en luksuriøs kjole designet til at ligne Rapunzels kjole fra Disney-filmen. Denne kjole er ideel til kostumefester eller som en del af en udklædningskasse for børn, der elsker eventyr og prinsesselege.

Ryd

Varenummer (SKU): 23-F66621 Kategorier: ,

Produkt: Rapunzel Deluxe Prinsesse Kjole

Beskrivelse:
Denne Rapunzel Deluxe Prinsesse Kjole er designet til at bringe eventyret til live for enhver lille drømmer, der ønsker at træde ind i skoene af deres yndlings Disney-prinsesse. Kjolen er inspireret af Rapunzels ikoniske outfit fra Disney-filmen “To på flugt” og er fremstillet med en ekstraordinær opmærksomhed på detaljer og kvalitet.

Materialer:

Kjolen er lavet af højkvalitets polyester, der sikrer både holdbarhed og komfort. Stoffet er blødt og let, hvilket gør det ideelt til børn at lege og bevæge sig frit i. Overdelen af kjolen er dekoreret med fine, glitrende mønstre, der efterligner Rapunzels kjole i filmen. Ærmerne er lange og lette med en smuk, gennemsigtig effekt, der tilføjer et touch af elegance.

Design:

Farverne på kjolen er livlige og tro mod karakteren, med en dyb lilla farve, der dominerer sammen med lyserøde og gyldne accenter. Kjolens nederdel er rummelig og flerlaget, hvilket giver den en flot fylde og gør den ideel til prinsesse-drejninger. Et særligt highlight er det indbyggede LED-lys i nederdelen, som kan tændes for at simulere glimtende stjerner, ligesom i den magiske scene fra filmen.

Størrelser:

Kjolen fås i flere børnestørrelser, der passer til aldersgrupper fra 3 til 10 år, hvilket gør det nemt at finde den perfekte pasform til dit barn.

Tilbehør:

For at fuldende prinsesselooket medfølger der et matchende Rapunzel-hårbånd, dekoreret med små blomster og perler, som komplementerer kjolens design og farver.

Anvendelse:

Denne kjole er perfekt til kostumefester, fødselsdage, Halloween, eller bare til daglig leg, hvor børn kan leve sig ind i rollen som Rapunzel og skabe deres egne eventyr. Kjolen er også en fantastisk gaveidé til fans af Disney-prinsesser og “To på flugt”.

Vedligeholdelse:

Kjolen bør håndvaskes i koldt vand og hænges til tørre for at bevare dens kvalitet og udseende. Undgå hårdt vrid og brug af blegemidler.

Med denne Rapunzel Deluxe Prinsesse Kjole er dit barn klar til at skinne og føle sig som en ægte prinsesse, hver gang de tager den på.

Størrelse

110/116, 122/128, 98/104