Skumsværd – Ild Eller Is

99,95 kr.

Skumsværdet “Ild Eller Is” er designet til rollespil og sikker kamp, fremstillet af holdbart skum. Det har et unikt design, der kan skifte mellem temaerne ild og is, hvilket giver det en alsidig æstetik.

Ryd

Varenummer (SKU): 3-42028 Kategori:

Produkt: Skumsværd – Ild eller Is

Beskrivelse:
Dette skumsværd, betegnet som “Ild eller Is”, er designet til at tilbyde en fantasifuld og sikker kampoplevelse for børn og voksne. Sværdet er fremstillet af højkvalitets, holdbart skum, der sikrer både sikkerhed og lang levetid. Med en længde på ca. 75 cm og en vægt, der er let nok til at børn kan håndtere det, er dette sværd ideelt til rollespil, cosplay eller som en del af en Halloween-kostume.

Designet af “Ild eller Is” skumsværdet er inspireret af elementerne ild og is, hvilket ses i farvevalget og detaljerne på sværdet. Den ene halvdel af sværdet har røde og orange flammemønstre, der symboliserer ild, mens den anden halvdel er dekoreret med blå og hvide nuancer, der repræsenterer is. Overgangen mellem de to elementer er både glidende og kunstnerisk, hvilket giver sværdet et dynamisk og tiltalende udseende.

Håndtaget er ergonomisk designet for komfortabelt greb, selv under længere tids brug, og er beklædt med et skridsikkert materiale, der sikrer et fast greb. Dette gør sværdet ideelt til actionfyldte kampe uden risiko for at det glider ud af hænderne.

Sværdet er også udstyret med en blød spids for at minimere risikoen for skader under leg. Dette gør det sikkert at bruge for børn, samtidig med at det bevarer en autentisk sværdfølelse.

“Ild eller Is” skumsværdet er perfekt til børn, der elsker eventyr og rollespil, og det tilføjer en ekstra dimension til deres fantasifulde lege. Det er også et hit til temafester og kan bruges i teaterproduktioner eller andre scenarier, hvor et sikkert, men realistisk udseende våben er nødvendigt.

Samlet set kombinerer “Ild eller Is” skumsværdet sikkerhed, kvalitet og et iøjnefaldende design, hvilket gør det til et must-have for enhver ung eventyrer eller kostumeentusiast.

Størrelse

A, B