Skum Sværd og Skjold

129,95 kr.

Dette produkt indeholder et skumsværd og et skjold designet til sikker leg. De er ideelle til kostumebrug og rollespil for børn.

På lager

Varenummer (SKU): 3-42016 Kategori: EAN: 5701719420169

Produkt: Skum Sværd og Skjold Sæt

Beskrivelse:
Dette Skum Sværd og Skjold er designet til at bringe eventyr og sjov til børns leg, samtidig med at det sikrer maksimal sikkerhed. Sættet indeholder et sværd og et skjold, begge fremstillet af holdbart, letvægts EVA-skum, som er kendt for sin stødabsorberende egenskaber og blødhed. Dette materiale sikrer, at børn kan lege kamp- og rollespil uden risiko for skader.

Sværdet har en realistisk, men børnevenlig design med en farverig, detaljeret overflade, der efterligner et ægte middelaldersværd. Håndtaget er ergonomisk udformet for at sikre et godt greb, selv i små hænder. Længden og vægten af sværdet er tilpasset til børn, hvilket gør det nemt og sikkert for dem at svinge det under leg.

Skjoldet er udstyret med en justerbar armrem på bagsiden, hvilket gør det let for børn at holde skjoldet op og manøvrere det under leg. Fronten af skjoldet præsenterer en iøjnefaldende design, ofte med en drage, ridder eller et heraldisk emblem, som tilføjer til den autentiske middelalderlige følelse.

Dette skum sværd sæt er ideelt til kostumebrug, teaterrekvisitter, fødselsdagsfester, eller simpelthen som en sjov tilføjelse til hverdagens lege. Det er også en fremragende måde at stimulere børns fantasi og fremme aktiv leg.

Sikkerhedsaspekterne er grundigt overvejet, og alle materialer er ikke-giftige og opfylder de relevante sikkerhedsstandarder. Sættet anbefales til børn fra 3 år og op, og det er en fantastisk gaveidé til børn, der elsker ridder- og eventyrspil.