Ansigtsminke – Stifter 8-pak

39,95 kr.

Ansigtsminke-stifter 8-pak indeholder forskellige farver til kreativ makeup på ansigtet. Produktet er ideelt til festlige lejligheder som Halloween, karneval eller børnefester.

På lager

Varenummer (SKU): 3-32342 Kategorier: , EAN: 5701719323422

Produkt: Ansigtsminke – Stifter 8-pak

Beskrivelse:
Denne 8-pak af ansigtsminke stifter er det ideelle valg for enhver, der ønsker at tilføje farve og kreativitet til deres ansigtsmaling, uanset om det er til festlige lejligheder, teaterproduktioner, sportsbegivenheder eller børnefester. Hver pakke indeholder otte forskellige farver, som giver et bredt spektrum af muligheder for at skabe forskelligartede designs og udtryk.

Produktdetaljer:
– **Type**: Fast stiftformat for nem påføring og præcis kontrol.
– **Størrelse**: Hver stift er ca. 5 cm lang, hvilket gør dem håndterbare for både voksne og børn.
– **Formulering**: Hudvenlig og ikke-toxisk, sikker for ansigt og krop. Vandbaseret for let påføring og fjernelse.
– **Holdbarhed**: Langvarig formel, der ikke smitter af let og tørrer hurtigt.
– **Anvendelse**: Let at anvende uden brug af vand eller pensler. Kan bruges direkte på huden og er let at blande for at skabe forskellige nuancer og effekter.
– **Velegnet til**: Alle hudtyper, inklusiv følsom hud.
– **Aldersgruppe**: Egnet for børn fra 3 år og op efter sikkerhedsstandarder.

Anvendelsesmuligheder:
Disse ansigtsminke stifter er perfekte til en bred vifte af aktiviteter. De kan bruges til at skabe alt fra simple designs som hjerter og stjerner til mere komplekse ansigtsmalerier som superhelte, dyr eller Halloween-temaer. De er også ideelle til brug i professionelle indstillinger som fotoshoots, teaterforestillinger og andre optrædener.

Vedligeholdelse:
Efter brug kan minkestifterne nemt rengøres med en fugtig klud og opbevares i deres originale emballage for at bevare kvaliteten og forhindre udtørring.

Med denne 8-pak af ansigtsminke stifter får du et alsidigt værktøj til at udforske din kreativitet og bringe liv til enhver fest eller begivenhed.