Legetøjs Jagtgevær

349,95 kr. Original price was: 349,95 kr..299,95 kr.Current price is: 299,95 kr..
-14%

Legetøjsjagtgeværet er designet til at efterligne et rigtigt jagtgevær, men er sikkert for børn at lege med. Det kan bruges til rollespil eller som en del af et kostume.

På lager

Varenummer (SKU): 3-42943 Kategori: EAN: 8410982011703

Produktbeskrivelse: Legetøjs Jagtgevær

Dette legetøjs jagtgevær er designet til at give børn en realistisk, men sikker spiloplevelse. Geværet er fremstillet i holdbart plastik med en detaljeret finish, der efterligner udseendet af et ægte jagtgevær. Farverne er typisk en blanding af sort og brun, hvilket giver en autentisk træ- og metallook.

Legetøjet måler omkring 75 cm i længden, hvilket gør det nemt for børn at håndtere og lege med. Geværet er udstyret med en sikkerhedsfunktion, der forhindrer projektilet i at blive affyret med stor kraft, hvilket sikrer en sikker leg for alle aldre. Projektilet består ofte af bløde skumkugler eller sugekopper, der kan affyres fra geværets løb ved hjælp af en fjederbelastet mekanisme.

For at øge spillets realisme har legetøjsgeværet lydeffekter, der aktiveres, når aftrækkeren trækkes. Disse lyde simulerer skud, hvilket gør legen mere indlevende. Nogle modeller kan også have lysfunktioner, der efterligner gnister fra løbet, når geværet “affyres”.

Legetøjsgeværet er ideelt til rollespil og kan bruges i en række forskellige scenarier, fra jagtlege i baghaven til actionfyldte eventyr indendørs. Det er også et populært valg til kostumefester eller som tilbehør til Halloween-kostumer.

Sikkerheden er høj prioritet, og alle materialer og maling er ikke-giftige og overholder internationale sikkerhedsstandarder for legetøj. Produktet er velegnet til børn fra 3 år og op, og det anbefales at voksne overvåger brugen, især blandt yngre børn.

Dette legetøjs jagtgevær tilbyder en sjov og sikker måde for børn at udforske deres fantasi og forbedre deres motoriske færdigheder og koordination gennem leg.