Traktor med Anhænger 26cm

129,95 kr. Original price was: 129,95 kr..99,95 kr.Current price is: 99,95 kr..
-23%

Traktor med Anhænger 26cm er et legetøjssæt, der består af en traktor og en tilhørende anhænger. Sættet er designet til at være 26 cm langt og er velegnet til leg og underholdning for børn.

På lager

Varenummer (SKU): 3-41855 Kategori: EAN: 5701719418555

Produkt: Traktor med Anhænger 26cm

Beskrivelse:
Denne robuste traktor med anhænger er designet til at efterligne en klassisk landbrugsmaskine og er ideel til både leg og udstilling. Traktoren og den tilhørende anhænger måler tilsammen 26 cm i længden, hvilket gør dem til en passende størrelse for små hænder og nem opbevaring.

Traktoren er udført i holdbare materialer og malet i en traditionel grøn og gul farvekombination, hvilket giver den et autentisk og tiltalende udseende. Detaljerne på traktoren, såsom eksoshætte, dæk med realistisk mønster og en detaljeret førerkabine, bidrager til en realistisk legoplevelse.

Anhængeren, som nemt kan kobles fra og på traktoren, er ligeledes robust og fremstillet til at holde til leg. Den er designet til at kunne transportere små genstande som legetøjsdyr, blokke eller andet legetøj, hvilket tilføjer en ekstra dimension til barnets leg med landbrugstema.

Dette legetøjssæt er ikke kun perfekt til at stimulere børns fantasi og kreativitet gennem rollespil, men også til at udvikle finmotorikken og koordinationsevnerne, når de håndterer traktoren og laster anhængeren. Produktet er velegnet til børn fra 3 år og op, og det er fremstillet af materialer, der er sikre for børn.

Samlet set er denne Traktor med Anhænger 26cm et fremragende valg for det barn, der elsker maskiner og landbrug, og som ønsker et holdbart og funktionelt legetøj, der kan tåle mange timers leg.