Mini Disko Kugle

79,95 kr. Original price was: 79,95 kr..49,95 kr.Current price is: 49,95 kr..
-38%

Mini Disko Kugle er en kompakt lyskilde designet til at skabe feststemning ved at projicere farverige lysmønstre rundt i rummet. Den er ideel til små fester eller som dekoration i hjemmet og kan ofte tilsluttes via USB eller batterier.

På lager

Varenummer (SKU): 3-71217 Kategori: EAN: 5701719712172

Produkt: Mini Disko Kugle

Beskrivelse:
Mini Disko Kuglen er en kompakt og bærbar lysenhed designet til at skabe en festlig atmosfære i ethvert rum. Denne lille, men kraftfulde enhed er ideel til hjemmefester, børneværelser, eller som en sjov tilføjelse til kontorer eller små arbejdsområder. Med en diameter på ca. 10-15 cm, er den nem at placere og kræver minimal plads.

Mini Disko Kuglen er udstyret med farverige LED-lys, der projicerer lyse, levende farver i forskellige mønstre på vægge og lofter. Lysene kan indstilles til at rotere og skifte farver automatisk, hvilket skaber en dynamisk og engagerende visuel effekt. Nogle modeller tilbyder også mulighed for at tilpasse lysindstillingerne, herunder hastighed, farve og blinkmønstre, hvilket giver brugeren fuld kontrol over lysvisningen.

Enheden er typisk drevet af batterier eller en USB-forbindelse, hvilket gør den ekstremt bærbar og let at bruge uden behov for konstant tilslutning til en strømkilde. Dette gør det også ideelt til brug i områder uden nem adgang til elektriske stikkontakter.

Til installationen kræver Mini Disko Kuglen ingen særlige værktøjer eller færdigheder. Den kan placeres på en flad overflade, som et bord eller en hylde, eller den kan hænges op med en indbygget krog eller snor, afhængigt af modellen.

Samlet set tilbyder Mini Disko Kugle en øjeblikkelig og effektiv måde at tilføje et festligt touch til enhver lejlighed, og dens brugervenlighed, portabilitet og tilpasningsmuligheder gør den til et populært valg for både voksne og børn.