Fodboldkort – FIFA 365 AdrenXL 2025 Starter Pakke

129,95 kr.

FIFA 365 AdrenXL 2025 Starter Pakke indeholder en samling fodboldkort, der repræsenterer spillere og hold fra den globale fodboldscene. Pakken er designet til at kickstarte samlere med kort, en samlermappe og begrænsede udgave kort for en fordybende oplevelse.

På lager

Varenummer (SKU): 13-PAN1500 Kategori: EAN: 8051708015003

Produkt: Fodboldkort – FIFA 365 AdrenXL 2025 Starter Pakke

Beskrivelse:
FIFA 365 AdrenXL 2025 Starter Pakke er den ultimative samlerpakke for fodboldentusiaster og kortspilsfans. Denne starterpakke er designet til at kickstarte din samling med en række eksklusive og sjældne kort fra verdens bedste fodboldligaer.

Indhold:
– En samlermappe med plads til opbevaring og organisering af dine kort.
– 4 pakker med tilfældigt udvalgte fodboldkort, hver indeholdende 6 kort, for en total på 24 kort.
– 2 limited edition kort, som kun kan findes i starterpakken.
– En spilleplade, der gør det muligt at spille spil og turneringer med dine kort.
– Spilleregler, der forklarer, hvordan du spiller AdrenXL spillet, samt tips til hvordan du bedst organiserer og bytter kort med venner.

Funktioner:
– Kortene inkluderer spillere fra topklubber og landshold fra hele verden.
– Hvert kort indeholder spillerstatistikker og opdaterede data for sæsonen 2025.
– Specialkort som “Super Skills”, “Power-Up”, og “Next Gen” kan forbedre din spiloplevelse og give dig en fordel i spillet.
– Kortene er fremstillet i høj kvalitet med glansfulde billeder og holdbare materialer, der sikrer lang levetid.

Saml og byt:
Starterpakken giver dig en solid base for at starte din samling, men det store univers af FIFA 365 AdrenXL kort vil fortsat udvide sig med nye spillere, opdaterede statistikker og sjældne kort. Du kan bytte kort med venner eller deltage i online og lokale bytteevents for at forsøge at samle hele serien.

Velegnet til:
Denne Fodboldkort – FIFA 365 AdrenXL 2025 Starter Pakke er ideel for fodboldfans i alle aldre, der ønsker at dykke ned i en verden af fodboldsamling og kortspil. Det er både en sjov og interaktiv måde at lære mere om forskellige spillere og hold, samtidig med at det fremmer strategisk tænkning og spilfærdigheder.