Lego Avengers – 76290 Avengers mod leviathan

449,00 kr.

Lego Avengers – 76290 Avengers mod leviathan er et byggesæt, der lader fans genskabe en episk kampscene fra Marvel-universet. Sættet indeholder minifigurer af Avengers-helte og en stor leviathan-model, som giver mulighed for kreativ leg og display.

På lager

Varenummer (SKU): 9-76290 Kategori: EAN: 5702017590134

Produktnavn: Lego Avengers – 76290 Avengers mod Leviathan

Produktbeskrivelse:
Lego Avengers 76290 Avengers mod Leviathan er et spændende og dynamisk byggesæt, der bringer actionfyldte scener fra Marvels Avengers-univers til live. Dette sæt er perfekt for fans af superhelte og Lego-byggere, der ønsker at udvide deres samling med unikke figurer og imponerende konstruktioner.

Indhold:
– Antal klodser: 347 stykker
– Minifigurer: Inkluderer fire ikoniske Avengers-minifigurer: Iron Man, Thor, Captain America, og Black Widow, hver med deres karakteristiske våben og detaljerede dragter.
– Leviathan: En stor og detaljeret model af Leviathan, det frygtindgydende monster kendt fra Avengers-filmene. Leviathan-modellen har bevægelige dele, herunder en justerbar hale og kæber, der kan åbne og lukke.
– Sceneelementer: Sættet inkluderer også en del af en ødelagt bygning og en platform, hvorfra Avengers kan lancere deres angreb mod Leviathan.

Funktioner:
– Interaktivitet: Både Leviathan og de medfølgende minifigurer har flere bevægelige dele, der tillader brugeren at genskabe kampscener og positionere figurerne i forskellige actionfyldte stillinger.
– Samleobjekt: Med sin høje detaljegrad og ikoniske figurer er dette sæt ikke kun en legeoplevelse, men også et eftertragtet samleobjekt for fans af Marvels Avengers.

Målgruppe:
Sættet er målrettet mod børn fra 8 år og op, samt voksne samlere og fans af Marvel-universet. Det tilbyder en udfordrende og tilfredsstillende byggeoplevelse og mange timers underholdende leg.

Saml og genskab dine yndlingsscener fra Avengers-filmene med Lego Avengers Avengers, hvor du kan lade superheltene tage kampen op mod det mægtige monster og redde dagen.