Legetøjs Kaffemaskine

199,95 kr.

Legetøjs kaffemaskinen er designet til at efterligne en rigtig kaffemaskine, hvilket giver børn mulighed for at rollespille og simulere at lave kaffe. Denne type legetøj hjælper med at udvikle børns kreativitet og sociale færdigheder gennem leg.

På lager

Varenummer (SKU): 20-500207 Kategori: EAN: 5700135002072

Produktbeskrivelse: Legetøjs Kaffemaskine

Denne charmerende legetøjs kaffemaskine er designet til at inspirere til kreativ leg og introducere børn til glæden ved at lave kaffe, ligesom de voksne. Kaffemaskinen er fremstillet i holdbart, miljøvenligt træ og malet med børnesikre, ikke-giftige farver, hvilket gør den både sikker og robust for små børnehænder.

Produktet måler cirka 20 cm i højden og 15 cm i bredden, hvilket gør det til en ideel størrelse for småbørn og førskolebørn. Designet simulerer en rigtig kaffemaskine med realistiske knapper og drejeknapper, der klikker og drejer, når de manipuleres. Dette hjælper med at udvikle finmotorikken og forståelsen af årsag og virkning.

Legetøjs kaffemaskinen kommer med flere tilbehør, herunder en kaffekande i træ, to kopper, og flere ‘kaffepuder’, som kan indsættes i maskinen for at simulere bryggeprocessen. Disse elementer opfordrer til rollespil og kan hjælpe med at udvikle sociale færdigheder, når børnene ‘serverer’ kaffe til venner eller forældre.

For at gøre legen endnu mere realistisk, har denne model også en lille ‘mælkeskummer’ på siden, som kan trækkes ud og skubbes ind igen, samt en lydeffekt, der efterligner lyden af en rigtig kaffemaskine, når der trykkes på en knap.

Denne legetøjs kaffemaskine er det perfekte legetøj for det nysgerrige barn, der elsker at efterligne de voksne og udforske verden gennem leg. Den er ideel som gave til fødselsdage, jul eller andre lejligheder, hvor et kreativt og lærerigt legetøj vil blive værdsat.