Legetøjs Vaskemaskine

179,95 kr.

Legetøjsvaskemaskinen er designet til at efterligne en rigtig vaskemaskine, hvilket giver børn mulighed for at udforske hverdagsopgaver gennem leg. Denne type legetøj kan ofte inkludere realistiske funktioner som drejeknapper og lydeffekter for at forbedre den interaktive oplevelse.

På lager

Varenummer (SKU): 20-500201 Kategorier: , EAN: 5700135002010

Produkt: Legetøjs Vaskemaskine

Beskrivelse:
Denne charmerende legetøjs vaskemaskine er designet til at efterligne en rigtig vaskemaskine og er ideel til børn, der elsker at efterligne de voksne i deres liv. Legetøjet er fremstillet af holdbart, børnevenligt plastmateriale og kommer i en tiltalende farvekombination, der fanger barnets interesse.

Funktioner:
– **Realistiske Funktioner:** Legetøjs vaskemaskinen har en drejelig tromle, der kan rotere manuelt ved hjælp af en drejeknap eller automatisk ved brug af batterier. Den har også en lille luge, der kan åbnes og lukkes, så børnene kan lægge tøj ind og tage det ud, ligesom de voksne gør.
– **Lyd- og Lysfunktioner:** Når maskinen er i gang, simulerer den lyden af en rigtig vaskemaskine og har lysindikatorer, der viser forskellige vaskeprogrammer.
– **Uddannelsesmæssig Værdi:** Denne legetøjs vaskemaskine er fantastisk til at lære børn om dagligdags opgaver og hjælper med at udvikle deres finmotorik og koordination. Den opmuntrer også til rollespil og kreativ leg.
– **Sikkerhed og Kvalitet:** Produktet er fremstillet med sikkerhed som højeste prioritet, fri for skarpe kanter og små dele, der kan udgøre en kvælningsfare. Materialerne er ikke-giftige og robuste, sikret til langvarig brug.

Størrelse og Batterikrav:
– **Dimensioner:** Produktet måler typisk omkring 20-30 cm i højden, hvilket gør det nemt for små børn at håndtere og lege med.
– **Batterier:** Kræver 2-3 AA-batterier (ikke inkluderet), som nemt kan indsættes i et sikret batterirum.

Aldersgruppe:
Anbefales til børn fra 3 år og op, hvilket gør det til et ideelt legetøj for førskolebørn og yngre skolebørn.

Denne legetøjs vaskemaskine er en fremragende gave til børn, der elsker at lege hus eller efterligne voksenaktiviteter, og den tilbyder timevis af underholdende og uddannelsesmæssig leg.