Legetøjs Brødrister

179,95 kr.

Legetøjsbrødristeren er designet til at efterligne en rigtig brødrister, hvilket giver børn mulighed for at lege køkken på en sikker og sjov måde. Denne legetøjsbrødrister sætter ofte gang i kreativ leg og kan inkludere funktioner som pop-op brød og drejeknapper.

På lager

Varenummer (SKU): 20-500205 Kategorier: , EAN: 5700135002058

Produktbeskrivelse: Legetøjs Brødrister

Denne charmerende legetøjs brødrister er designet til at inspirere til kreativ leg og udvikle finmotoriske færdigheder hos børn fra 3 år og op. Brødristeren er fremstillet i holdbart, ikke-giftigt plastmateriale og er sikkert for børn at lege med. Den kommer i en tiltalende farvekombination, typisk rød og hvid, som tilføjer et sjovt og livligt touch til ethvert børnekøkken.

Brødristeren har realistiske funktioner, der efterligner en rigtig brødrister. Den er udstyret med en nedtrykkelig håndtag, som når den aktiveres, sænker de to medfølgende plastikbrødskiver ned i brødristeren. Efter en kort periode “popper” brødskiverne op, ligesom i en ægte brødrister, hvilket giver en autentisk og underholdende oplevelse for barnet.

For at øge interaktiviteten har denne legetøjs brødrister også drejeknapper, der kan drejes for at simulere temperaturkontrol, hvilket giver børnene en følelse af at styre processen og forbedrer deres forståelse af årsag og virkning.

Produktet er let at rengøre og kræver ingen batterier, hvilket gør det til et praktisk og bekymringsfrit legetøj for forældre. Det er også robust nok til at håndtere daglig leg og kan nemt integreres i børns legesæt med andre køkkenlegetøj, hvilket fremmer social interaktion og rollespil.

Denne legetøjs brødrister er ikke kun et sjovt legetøj, men også et pædagogisk værktøj, der hjælper børn med at lære om køkkenredskaber og madlavning, samtidig med at det stimulerer deres fantasi og kreativitet.