Paw Patrol – Skye og Farmer Yumi

139,95 kr.

Paw Patrol – Skye og Farmer Yumi er et legetøjssæt, der indeholder figurerne Skye og Farmer Yumi fra den populære børneserie Paw Patrol. Sættet fokuserer på eventyr og redningsmissioner på landet, hvor Skye hjælper Farmer Yumi med forskellige opgaver på gården.

På lager

Varenummer (SKU): 75-6070750 Kategori: Tags: , , , , , , , , , , , EAN: 681147027367

Produktet “Paw Patrol – Skye og Farmer Yumi” er en del af det populære Paw Patrol legetøjsserie, der er baseret på den elskede børne-tv-serie. Dette sæt indeholder to figurer: Skye, den modige cockapoo (en blanding af cocker spaniel og puddel) der fungerer som luftbåren redningshund, og Farmer Yumi, en karakter fra serien kendt for sit landbrug og dyrehold.

Skye-figuren er udstyret med hendes karakteristiske pink flyverdragt og hjelm, og har bevægelige dele, så børn kan lege med hende i forskellige flyvepositioner. Hun kommer sandsynligvis også med hendes helikopter, som har roterende propeller og andre interaktive funktioner, der gør legen mere realistisk og engagerende.

Farmer Yumi-figuren er klædt i typisk landbrugstøj og kommer muligvis med små tilbehør som en høtyv eller andre landbrugsredskaber. Dette tilføjer en ekstra dimension til legen, hvor børn kan udforske landbrugslivet og dets daglige opgaver sammen med Yumi.

Sættet Paw Patrol – Skye og Farmer Yumi fremmer kreativ leg og hjælper med at udvikle børns finmotorik og evne til rollespil. Det er designet til at være holdbart og sikkert for små børn, med store, nemme at håndtere dele og ikke-giftige materialer. Sættet er ideelt for børn, der er fans af Paw Patrol serien, og det hjælper med at bringe deres yndlingshistorier til live gennem interaktiv leg.